A Föld Hierarchjai Kiáltványa az emberekhez

2024.04.05 13:31

Kiáltvány az emberekhez!

 Legyetek bölcsek és előrelátók! Soha ne csüggedjetek, ne essetek lustaságba és dühbe, mivel lelkeiteknek éjjel és nappal is, csak a magas Szintű lélek energiáival kell táplálkoznia.

 Viszont ti általában csak arról elmélkedtek, hogy miképpen tápláljátok halandó testetek. De MI nem ezért alkottunk meg titeket a Földön, és nem azért dédelgetjük és támogatjuk a Földet és titeket.

Nektek embereknek, rá kell ébrednetek isteni elrendeltségetekre, legfőbb lényegetekre, mivel mindez nélkül a Földön való életetek üres, sivár és reménytelen lesz.

Ébredjetek, nyíljon fel szemetek, térjetek észre!!!! Hiszen vakok vagytok, és megrészegültök saját vakságotoktól.

Hogyan lehet úgy élni, ahogy most éltek?! Nektek a legjobb adatik amit ti a legrosszabbá változtattok, a nektek adott jóságot ti gonoszsággá alakítjátok. A lelketek elmerül a sötétségben, a tudatlanság komor sötétségében, és senki közületek, ritka kivétellel, nem áll meg és nem gondolkodik el azon, hogy miért is él valójában, és mit kell tennie ahhoz, hogy hasznossá váljon ISTEN, a Kozmosz, a Föld és az Emberiség számára.

Tisztuljatok meg az egoizmusotoktól. Semmi sem alacsonyítja le annyira az embert, mint azon kis elszigetelt világ, amelyet önmaga számára létrehozott és amit fél elveszíteni. Ahhoz, hogy minél tovább megtartsa, beveti az összes erőfeszítését, összes gondolatát, az összes szabadidejét, és az összes energiáját is a lét ezen illuzórikus részének szenteli.

 De hogyan nyissuk ki szemeteket a Kozmosz és a titeket körülvevő világ szépségére és varázsára? Mivel ti már megszoktátok a piszokban való kutakodást, és nem sok mindent akartok látni és tudni azon kívül, ami elfoglalja tudatotok. Honnan vegyük azt az energiát és azokat a szavakat, amelyek tudatosan eljutna a szívetekig, és amelyek felébresztenék a halott alvásból lelketek, és amelyek elvonnának titeket a hamis törekvésektől és a Magasabb ideálok felé irányítana?

Illuzórikus célokkal vettétek körbe magatokat, hiábavalósággal és üres időtöltéssel töltve fel életetek, ami semmit sem ad lelketek számára. Mennyire nehéz is hozzáférni és az igaz útra irányítani lelketek. Hiszen bizonyos lelkekhez teljesen lehetetlen eljuttatni mindazt, ami szent és magas Szintű.

 Viszont Szodoma és Gomora csak szánalmas tüzek voltak, összehasonlítva azzal a hatalmas tűzcsóvával, amely elboríthatja Földetek, hogy elégesse a felgyülemlett szennyet. Ezért csak együttesen vagytok képesek megállítani mindazt, ami rátok vár. Térjetek észre, álljatok le az őrültségetekkel!

Arra szólítunk fel mindnyájatokat, hogy lássatok meg Minket, akik üdvösségetek miatt ereszkedtek le hozzátok! Váljon tisztává lelketek, váljanak fényessé gondolataitok és ne érjen el titeket azon tudatlanok sorsa, akik előttetek éltek a Földön.

Forrás: Szeklitova Larisza, Sztrelnikova Ludmila:  A Föld Hierarchjai Kiáltványa (Воззвание Иерархов Земли)  "Жемчужины высших истин. Контакты с Высшим Космическим Разумом"