A FÖLD DUBLÖRJEI Hol található a mi bolygónk

2022.04.02 09:24

...Most rátérünk ISTEN Hatalmas Projektje realizációjának sokkal globálisabb részéhez. Az által, hogy az ember részt vesz a kicsiben, az által ISTEN és Segítői nagy mértékű terveiben is részt vesz. Fentebb már szó volt az adott Projektben részt vevők egyéni tevékenységéről, szociális és ezoterikus folyamatok nézőpontjából tekintve. Viszont mindaz, ami az előzőekben elmondásra került, nagyon szoros kapcsolatban van a három Föld létezésével. Könyveinkben már írtunk arról, hogy Föld bolygónk hasonmásokkal, vagyis dublőrökkel rendelkezik: Múltbeli Földdel és Jövőbeli Földdel. Az adott bolygóknak is megvannak a saját rejtélyeik.

 Vajon mi köti össze őket egymással? Milyen titkokat őriznek? 

Mindezt megpróbáljuk feltárni, viszont először forduljunk az általános kérdésekhez, vagyis pontosabban ahhoz a kérdéshez, hogy „ Hol is helyezkedünk el térben a Világmindenségben ?” 

A Mi ISTENÜNK négy materiális Világegyetemmel (és számtalan finomenergetikai Világegyetemmel) rendelkezik a Világmindenség fizikai terében. Földünk ISTEN harmadik Világegyetemében található. Az ember úgy gondolja, hogy mivel már beutazta minden egyes szegletét, ezért jól ismeri a Földet, de kiderült, hogy sok minden a megismerése határán kívül található, és minderről csak a Fentiek tudnak információval szolgálni számára.

 A tudósok többsége nem ismeri el az ezoterikus információt, úgy gondolva, hogy mindezt csak az ember fantáziája hozta létre. Viszont az ilyen hozzáállástól nagyon sok mindent veszít a lelkük. Amikor az ember elismeri a Fentiek létezését, akkor ez által minden a saját helyére kerül a megismeréseiben. Az ember a fejlődése jelenlegi Szintjén, képtelen a bolygónk összes titkának megismerésére. Hiszen a természet bizonyos jelenségeinek magyarázatával is állandó jelleggel zsákutcába jut, mivel arra is képtelen magyarázatot adni, hogy miért születnek némely emberek okosnak, míg mások butának, egyesek agresszívnek, mások jóságosnak, valamint hogy honnan érkeznek a „Repülő csészealjak”, abból a tézisből kiindulva, hogy az ember a Világegyetem egyedüli értelmes lénye.

 A Fentiek átadták Szeklitova Larisza közvetítő számára azon Új Tudás-Ismeretet, amely által minden a saját helyére kerül, és amely lehetővé teszi számos jelenség lényegének megértését, valamint a megrögzött tévhitek kikerülését. Ezért, amikor valaki elutasítja a Fentről továbbított új tudás-ismeret anyagot, akkor ez által legfőképpen a saját fejlődése kerül lefékezésre.

 Mivel nagyon sok minden megismerése elérhetetlen csak gyakorlati úton haladva. Tehát ahhoz, hogy kialakuljanak az ismeretlenről való fogalmak, okvetlenül tanulmányozni kell mindazt, amit a Fentiek továbbítanak. Hiszen akkor az adott fogalmak lehetővé teszik az ember számára a szükséges irányba való helyes gondolkodás kifejlődését, és a világ titkainak megfejtését.

 A fejlődés minden egyes Szintje felfedi saját titkait, viszont még feljebb emelkedve az ember a következő Szint rejtélyeivel találja magát szemben. Ebből adódóan a megismerés útja végtelen. Így az ISTEN Hatalmas Projektjének megfelelően, mi az egyszerűbb információtól áttérünk a sokkal összetettebb információhoz.

 Vagyis mit is képvisel magában a három Föld, és mi célból kerültek létrehozásra? Miért lettek a Földnek dublőrjei?

 Elrugaszkodva saját fogalmainktól, kezdjük a Világegyetemben és a Világmindenségben létező, bizonyos meghatározott objektumok dublőrjei létrehozásának megértésével. Miért van szükségük a Fentieknek arra, hogy dublőröket hozzanak létre, vagyis pontosabban, hogy ily módon biztosítsák be magukat?

 Forduljunk a globális folyamatokhoz hiszen ahhoz, hogy megértsük az egyéni szituációkat néha meg kell érteni a Dublőrök létrehozásának okait, valamint a Kozmoszban létező sokkal grandiózusabb folyamatok egymáshoz való illeszkedését és kapcsolódását. Még egyszer kiemelem, hogy azon okok, amikből adódóan a Fentiek nem kapják meg bolygónktól a szükséges eredményt: az ember helytelen viselkedése, a Felsőbb célok helytelen értelmezése, valamint az alacsonyabbnak a magasabb felé való előtérbe helyezése ( ebben található a pszichológia fogyatékossága).

 Az emberiség és a bolygó egységben dolgozik, számtalan energetikai folyamattal kapcsolódva egymással. Ezért amikor a fejlődés kisebb formája, vagyis az ember a számára adott szabad Akarat következtében elkezd helytelenül viselkedni, akkor ebből adódóan nem azok az energiák kerülnek megtermelésre, amelyekre a Földnek szüksége van,  és így a Föld munkája is megbomlik. De a legfontosabb, hogy a Fentiek nem kapják meg a Földtől azt a terméket, amely miatt a Föld  létrehozásra került. Vagyis egészében véve a bolygó nem a Fentiek által tervezett energia típusokat kezdi el termelni, és ezért minden felbomolhat a Kozmosz adott területén.

 Viszont világegyetemi léptékben nézve mindez a teljes Naprendszer működésének a megbomlásához vezet. Mindaz, ami helytelenül működik, az vagy elpusztítja önmagát, vagy a Fentiek által kerül megsemmisítésre, mint ahogy az a „Faeton” bolygóval is történt. Vagyis mindez behelyezésre került a Világmindenség folyamataiba, mivel a Kozmikus Organizmus megköveteli a saját élettevékenysége számára szükséges pontos működést. Ezért mindaz, ami képtelen az ilyen pontos működésre az, vagy elpusztítja önmagát a degradációs folyamatok következtében, vagy mesterséges módon kerül eltávolításra. A bolygók és csillagok dublőrjeinek a Világegyetemben való létrehozása nem egy általánosan elterjedt tény, mivel a Fentiek által létrehozott minden egyes dublőr, nagyon sokba kerül. Ezért csak azon fontos objektumok dublőrjei kerülnek létrehozásra, amelyek például részt vesznek bizonyos komoly folyamatok egyesítésében.

 A Világegyetem olyan egységesen összehangolt Organizmusként funkcionál, amelyben bizonyos meghatározott folyamatok zajlanak, és amelyben minden a Világmindenségben használt „Fejlődési Törvényeken” alapszik. Ezért mindannak, ami benne létezik, szigorúan csak a konkrét eredményeket kell adnia, amely eredményeknek illeszkedniük kell,   bizonyos más folyamatokkal és azok mutatóival. A Föld bolygótól, mint materiális objektumtól a Fentiek egy, bizonyos meghatározott eredmény elérését tervezték. Ezért is került megvalósításra az adott kísérlet a Dublőrök bevonásával. Vagyis azért van szükség az Eredményre, hogy a létező világi folyamat összeillesztésre kerüljön azzal az Újjal, amelyet kapniuk kell.

 Pontosabban mondva, a Régi folyamatoknak illeszkedniük kell az Új folyamatokhoz, amely esetben a folyamat folytonossá és evolúcionálisan perspektivikussá válik. Ezért mindez megköveteli, hogy az új olyan mutatókat adjon, amelyek már léteznek annál a másik folyamatnál, amellyel az illeszkedés történik. Vagyis a régi folyamat végeredmény mutatóinak meg kell egyezni azon új folyamat mutatóival, amelyhez a fejlődés folyamán el kell jutni

 Egyes Bolygók a Világegyetemünk globális folyamataiban vesznek részt, az ember pedig a Föld folyamataiban vesz részt, és mindez kölcsönös kapcsolatban van egymással. Ezért, ha a Fentiek nem kapják meg önmaguk számára a szigorúan meghatározott mennyiségű lelket, akkor a Kozmosz sem kapja meg a tervezett minőségű és meghatározott mennyiségű energiát. (Ami egyenlő erejű azzal, hogy ha az a mező, amelynek a teljes lakosságot kell etetnie, csak a termés 1/3 részét adná, akkor ennek következtében a lakosság maradék 2/3 része éhezne). Mindennek a tervezett eredményt kell adnia. Ily módon a három bolygó létrehozása nem a Felsőbb Teremtők szeszélye, hanem a szigorúan konkrét mutatók elérésének a szükségszerűsége.

FORRÁS: SZEKLITOVA LARISZA, SZTRELNIKOVA LUDMILA: " A VALÓSÁG REJTÉLYEI'