A FÖLD CSAKRÁI

2015.03.21 19:49

KÉRDÉS: Létezik-e valamilyen analógia a Föld hét energetikai központja és az ember hét csakrája között?

VÁLASZ: A Föld hét energetikai központja - a hét burka központjának a lényege, amelyek az ember hét finomenergetikai testével analógok. Ha az ember testében hét energetikai központ - csakra létezi, akkor mindegyik csakra összeköttetésben van a saját finomenergetikai testével / burkával, vagyis minden egyes csakra energia felgyűjtéssel foglalkozik, és annak megfelelően funkcionál, amilyen mértékű sikeres munkát végez az egyik vagy a másik finomenergetikai burok.

Az összes csakrát egy egységes energetikai csatorna egyesíti, és a csakrák közötti energia az adott csatorna által kerül elosztásra, attól függően, hogy melyik csakráját használja az ember.

Az energetikai csatorna eltömődése esetén és az energetikai akadályok meglétekor, torlasz keletkezik, az energia áramlás leállása, és azoknak a csakráknak akiknek energetikailag fel kellett volna töltödniük, azok nem kapták meg az energiát és „hoppon” maradtak, vagyis éhezésre lettek ítélve. Ennek eredményeképpen az ember- vagy a bolygó azon energetikai teste, amely kapcsolatban van az adott központtal, kimerül és az által felbomlik az összes finomenergetika burok általános energetikai egyensúlya amely működésképtelenné teszi az egész szervezetet, valamint a teljes rendszert.

Ahhoz, hogy normalizálódjon a munkája, szükség van a keletkezett akadály elhárítására, amelynek eredményeképpen az energia majd egyenletesen kerül eloszlásra az összes burok között, és ez által a szervezet működése a felállított sémának megfelelően fog funkcionálni.

Analóg módon, az általunk vázolt emberi séma szerint működik a Föld energetikája is, nála is a saját energetikai csatornáin keresztül történik az energia továbbítása az egyik energetikai központból a másik központba, és rajtuk keresztül valósul meg a hét finomenergetikai burok vagy párhuzamos világok között levő energetikai egyensúly is.

A Föld energetikai feltöltése, a bolygó lakosságának- és minden egyes párhuzamos világ élőlényének az élettevékenysége által valósul meg. A Kozmosszal való kapcsolatkor ők energiát választanak ki, amely a Föld energetikai központjaiban kerül felgyűjtésre, majd innen a bolygó burkaihoz áramlik a normális működésük fenntartása számára. Így vagy úgy, de a Föld összes lakója feltölti a bolygót a saját energetikájával és annak megfelelően, hogy milyen minőségű energia áramlik tőlük, annak megfelelően is viselkedik a Föld , és ebben önök is megbizonyosodhatnak.

Jelenleg az emberek az agresszív viselkedésük következtében nagyon sok fekete és piszkos energiát sugároznak, amely ennek megfelelően előidézi a Föld válasz reakcióját: földrengések, áradások, vulkánkitörések, ás más természeti katasztrófák formájában. A természeti katasztrófák előidézésére kerül felhasználásra annak az energiának egy része, amely az agresszivitás által keletkezik, viszont a fényes - világos minőségű energiát a Föld a saját szükségleteire használja fel.

Az adott sémájú energiacsere nélkül a létező zárt ciklusú energiacsere a Föld lakossága és a bolygó között nem lenne képes működni, mert az emberek egyenként csak nagyon gyenge potenciálú energiát sugároznak, viszon az energiáikat összesítve globális változásokat képesek előidézni a bolygón.

Forrás: Szeklitova Larisza és Sztrelnikova Ludmila:

Откровения Космоса Земля Чакры земли или места перехода в параллельные