A FÖLD ÁTVEZETÉSE EGY TERVEN KÍVÜLI FEJLŐDÉSI VARIÁNSRA

2017.04.09 12:35

Kérdés: Melyik évben került átvezetésre a Föld a további fejlődésének terven kívüli ( tartalék-kiegészítő) variánsára, hála Önöknek ( Szeklitova Larisza, Sztrelnikova Ludmila) ? Ha mindez nem történt volna meg, akkor milyen katasztrófákat kellett volna eddig megélnünk? Ha az emberiség nagy része az ÖNÖK ÚJ FÉNY TANÍTÁSA felé fordul és elfogadja azt, akkor miképpen változik meg jó irányba az élet a bolygónkon?

 Köszönhetően a megjelent 60 könyvünknek, néhány ország segítőjének a tevékenységünkhöz való csatlakozásának, az olvasók anyagi támogatásának és könyveink széles körben való terjesztésének, vagyis rengeteg munkával nagy nehezen sikerült átvezetnünk az emberiséget a Föld egy tartalék -kiegészítő fejlődési variánsára. Az adott variáns 2012 -ben kezdődött és 2020 -ig fog tartani, ezért sikerült még eddig elkerülnünk az 2012 év Armageddonját, vagyis néhány meteorit becsapódást és következésképpen az egyik által okozott hatalmas cunamit is.

 Valamint még EGYENLŐRE  a Yellowstone vulkán kitörése is vissza van fogva az összes vele járó hatalmas mértékű következménnyel együtt, valamint a Harmadik Világháború kitörésének előfeltételei is elsimításra kerülnek. Ezért is jelent meg az USA terven kívüli 45 -ik elnöke.

 Tulajdonképpen még két évünk maradt ahhoz, hogy az emberiség fontos döntést hozzon az ÚJ SZELLEMI TUDÁS -ISMERET irányába és elfogadja az ÚJ TANÍTÁST . Majd 2020 után a Fentiek értékelik a jelen civilizáció emberiségének általános állapotát az ÚJ TANÍTÁS terjesztésének és elfogadásának a figyelembevételével. Majd ez után „vihar előtti csend...” következik, ha a Fentiek nem ítélik meg pozitívan a közös tevékenységünk eredményeit. Ha viszont sikerül szerencsésen leküzdeni az adott veszélyes fordulópontot, akkor lehetővé válik az emberek számára a további fejlődésük nyugodt és szépséges fázisába való zökkenőmentes átmenetel.

 ( Jelenleg rendellenes eltérések figyelhetők meg a naptevékenység 11 éves ciklusában. Mivel ahelyett, hogy a napunk az utóbbi 2- 3 évben felerősítette volna a sugárzása intenzitását, ahelyett mintha teljesen elrejtőzött volna, nem fejt ki túlzottan aktív tevékenységet. A Nap felszínéről majdnem az összes, a sugárzása intenzitását jellemző sötét folt is eltűnt. A tudósok véleménye szerint a Nap erőt gyűjt egy várható ultra erős napkitörés előtt, amely bármikor bekövetkezhet. Viszont ez az energetikai csapás is vissza van fogva EGYENLŐRE, hogy ne okozzon kárt országunkban az ISTEN Hatalmas Projektje résztvevőinek munkájában, valamint más országok segítőinek munkájában. Vagyis mindez kapcsolatban van az ÚJ TANÍTÁS elfogadásával és terjesztésével.)

FORRÁS:SZEKLITOVA  LARISZA, SZTRELNIKOVA LUDMILA

www.gold-race.ru