A FIZIKAI TESTBŐL VALÓ KILÉPÉS / Milyen burkokban lép ki a lélek az asztrális világba.

2019.06.04 07:49

 Olvasó. Engem már régóta érdekel a lélek testből való kilépésének témája. Az emberek általában az asztrális testnek alvás közben az asztrális világba* való kilépéséről szoktak beszélni. Nekem ezzel kapcsolatban lenne néhány kérdésem. 

1. Milyen burkokban lép ki a lélek az asztrális világba.

 Kérdés. A lélek összes felsorolt kilépésekor az összes finomenergetikai burok* is kilép vele együtt, vagyis az asztrálistól a legmagasabbig, ez éteri burkot is beleértve? Megmarad-e ezen idő alatt a fizikai testtel való kapcsolata, és milyen módon? Képes-e a lélek például az összes ideiglenes finomenergetikai testét elhagyva „utazni”?

 Válasz. Az utóbbi időben, vagyis a XX. század végétől kezdve és felismerve, hogy mivel a lélek nem kapcsolódik szorosan a fizikai testéhez, ezért ebből adódóan nem csak a halála után-, hanem az élete során is képes annak elhagyására, így az emberek elkezdték kockáztatni a fizikai burkuk elhagyását, új tapasztalatokat szerezve ez által a testen kívüli helyváltoztatásban.

 Elkezdtek éjjel-nappal „utazgatni”. Viszont arról, hogy mi történik velük és a repülésük milyen konstrukciókban valósul meg, arról az utazóknak nem volt semmilyen pontos elképzelése. Azonban az ember finomenergetikai felépítésének ismerete most már lehetővé teszi annak megértését, hogy mindez miképpen és mi által történik.

 Az éteri burok mindig szorosan kapcsolódik a fizikai testhez és csak az ember halála utáni harmadik napon szakítja meg vele a kapcsolatot. A többi finomenergetikai burok pedig csak az asztrális burokban hagyhatja el a fizikai testet, mivel az Irányító rajta keresztül kapcsolódik a tanítványa lelkéhez és rajta keresztül történik a fizikai burkából való kimenetele-, valamint a további helyváltoztatása alatti állapota ellenőrzése.

 A repülő lélek nem tudja levetni magáról a többi ideiglenes finomenergetikai burkot (mentális, kauzális), és még inkább az állandó finomenergia testeit sem tudja levetni, valamint saját akaratának megfelelően sem tud bárhova elrepülni, mivel nem képes a finomenergetikai világokban rejlő veszélyek felismerésére. (Olvassák a "Высший Разум открывает тайны"című könyv "Работа группы" című fejezetét).

 A kirepülő lélek materiális testtel való kapcsolódása egy „ezüst szálon” keresztül történik, amely egy speciális rugalmas „vezeték” (feltételes elnevezés) és amin keresztül kerül továbbításra a lélek számára a repüléseihez és saját tettei tudatosításához - felismeréseihez szükséges energia.

FORRÁS: SZEKLITOVA LARISZA, SZTRELNIKOVA LUDMILA: "A LÁTHATÓ VILÁG HATÁRAIN TÚL...."