A FENTIEK KÍSÉRLETE A FÖLDDEL

2022.04.08 09:30

- A Naprendszerben a Föld a legfontosabb bolygó?

- Nem, nem a legfontosabb.

- A mi bolygónk – egy porszem a Világegyetemben, csak egyike a több millió más bolygók közül. És ennek ellenére jelenleg ÖN/ ISTEN annyi figyelmet fordít rá, nem is beszélve a befektetett energia mennyiségről?

- Azért, mert a Föld a MI/ISTEN kísérletünk. Önök nincsenek egyedül. Mert az önök Földjén kívül még két ugyan ilyen bolygó létezik, mint az önöké, csak időbeli eltolódás különbséggel, vagyis mondhatjuk úgy is, hogy az egyik az önök Földje – a jövőben, a másik meg a múltban.

- Miért volt szükség ilyen időbeli eltolódásokra?

- Vagyis önök azt akarták mondani, hogy mindhárom bolygó létezhetett volna egy időben? - pontosít ISTEN.

- Igen. 

Az időben való eltolódásra, az önök Földje fejlődési programjának és  tudatának  jobb, és pontosabb korrigálása miatt lett szükség.

- Vagyis ez azt jelenti, hogy a másik két Föld programja alapján, meghatározott módon szabályozni lehet a mi bolygónk programját, pontosabban a jövőbeli Föld programja alapján korrigálhatunk valamit a jelenben?

- Igen. Most pont azt tesszük, vagyis önökön keresztül szabályozzuk a programot.

- Hogyan fejlődik a jövőben található Föld bolygó?

- Ő már nem létezik. Katasztrófát szenvedett.

- Milyen katasztrófát? Mi történt vele?

- Atomrobbanás. Atomháború - ez a jövőben található Föld kétszáz év múlva, vagyis a háború minden élőt elpusztított a bolygón, és magát a bolygót is elpusztította. Az önökével analóg civilizáció teljesen elpusztult, ezért is akarjuk MI/ISTEN megmenteni az önök Földjét, és azt a bolygót is, amely önöktől tizennyolc évvel elmarad. Ezzel is magyarázható a MI fokozott érdeklődésünk az önök bolygója iránt. MI nem szeretnénk, hogy ugyan úgy felrobbanjon, mint a jövőben található Föld.

- Voltak- e olyan Föld bolygók, amelyek sikeresen átmentek a jövőbe?

- Nem, az a bolygó volt a legelső. És elpusztult.

Forrás:  Szeklitova Larisza. Sztrelnikova Ludmila " MAGASABB VILÁGOK TITKAI"