A FEJLŐDÉS JELENKORI SZINTJEI

2017.12.08 12:23

 Az emberiségnek át kell haladnia a Földön az Emberi Hierarchiát ( amit néha Földi Hierarchiának is szoktunk nevezni) alkotó 100 fejlődési Szinten. Viszont a jelenkori ember nem képes eligazodni sem a saját, sem pedig más lelkének fejlődési Szintje mértékében és azt sem képes meghatározni, hogy ki milyen Szinten található. Viszont az ötödik faj létezési szakasza befejeztével sokakat elgondolkodtat azon kérdés, hogy körülbelül hanyadik fejlettségi Szinten is vannak és sokáig kell e még a Földön maradniuk.

 A Föld minden egyes civilizációja áthaladt a saját fejlődési Szintjein, viszont egyikük sem ért el magas Szinteket az Ember általános Hierarchiájában, valamint egyénileg sem emelkedett senki magasabbra az 50 fejlettségi Szintnél. Ahhoz, hogy legalább az ember saját fejlődésének becsült Szintje meghatározásra kerüljön, ahhoz abból a Szintből kell kiindulni, amelyet az emberiség a 2000 -ig bezárólag elért.

 Ami az Ember Hierarchiája szerint a 40 -ik Szint. Vagyis minden egyes lélek értékelése az adott Szinttől ( 40 Szint) kell, hogy kiinduljon, amely az ötödik faj által elért legmagasabb Szint és nem a századiktól. Vagyis mindezt leegyszerűsítve, a fejlődésben elért bármelyik végleges érték három részre oszlik, mint alacsony, közepes és magas.

 Ezért az ötödik faj által elért eredményeket is feltételesen ezen három összetevőre fogjuk felosztani. Amelynek eredményeképpen kiderül, hogy a jelenkori emberiség számára a 40 -ik Szint a legmagasabb fejlődési Szint, a 20-30 a közepes, a 10- ik pedig az alacsony.

Ha viszont figyelembe vesszük ezen arányosságokat az Ember általános Hierarchiájával kapcsolatban, akkor az összes felsorolt Szint jelentősen lecsökkenti saját státuszát, mivel a 40- 60 Szintek lesznek a közepes Szintek a magas Szintek pedig a földi hierarchia 70 -100 Szintjei, amely Szintek az ötödik fajban egyáltalán nem léteznek. A 70 -80 Szint csak a 6. faj végére fog megjelenni, a 90 -100 Szint pedig csak a 7. fajban.

Viszont az ötödik faj jelenkori társadalmában egyes különálló 40- 60 fejlettségi Szinttel rendelkező lelkek is léteznek, akiknek célja az emberiség maguk után való vezetése, valamint számukra azon bizonyos meghatározott létfeltételek biztosítása, amelyek elősegítik a lelkek progresszív fejlődését. Ha az ember lelkének az Ember Földi Hierarchiájában való fejlődése teljességéről beszélünk, akkor még legalább további 60 fejlődési Szinten át kell haladnia a kortársunknak. Ezért teljesen egyértelmű, hogy az ember csak a 70 -100 Szinttől fog igazi lelki-szellemi emelkedettséggel rendelkezni.

 Vagyis a szellemi-lelki emelkedettség- vagy a jelenkori ember valamilyen más minőségeinek értékelésekor, nagyon fontos összhangba hozni az egyén Szintjét a jelen fajban a teljes Földi Hierarchiában való fejlődés egészével. Hiszen ha az értékelés csak a jelen fajhoz viszonyítva történik, akkor mindez csak feltételes lesz. Vagyis a 40-ik Szinten található egyén is csak ezért tekinthető feltételesen magas fejlettségűnek.

FORRÁS: SZEKLITOVA LARISZA -SZTRELNIKOVA LUDMILA: AZ EMBER FEJLŐDÉSÉNEK CÉLJA