A CIVILIZÁCIÓK SZEREPE A KOZMOSZ SZÁMÁRA

2023.09.28 21:03

Miben is nyilvánul meg az ember evolúciós fejlődése?

 Mindenekelőtt a lélek tökéletesítésében. Az ember evolúciója nem a materiális burok progresszivitásában-, hanem a lélek egyéni progresszív fejlődésében nyilvánul meg. A test evolúciója, ebben az értelemben véve, önállóan nem fejlődik. Természetesen a lélek keresztülmegy a különböző típusú létformákon, vagyis rovarokon, madarakon, állatokon, majd végre belekerül az emberi formába. Viszont a test önmagától nem fejlődik, hanem csak mesterséges úton tökéletesedik, vagyis a Felsőbb Lények szisztematikus munkájának segítsége által.

 A modern társadalomban, az ősemberi kinézettel rendelkező emberek jelenlétét, az állatok lelkeinek az evolúcionálódása, vagyis az emberi testbe való szükségszerű átmenete idézte elő. A köztes test formák az élő organizmusok evolúciós lépcsőfokai számára kerültek létrehozásra, kezdve az alacsony fejlődési szakasztól és befejezve az emberi formával, vagyis a lélek számára felgyűjtendő meghatározott minőségek-tulajdonságok céljából. 

Az anya méhében fejlődő embrió utánozza a hal, a madár, és az állat formáit, és nem azért mert ezeken a fejlődési szakaszokon ment keresztül az ember fizikai teste, hanem azért, mert ezeken a formákon keresztül fejlődött a lélek. Ebben található a fejlődés dinamikája.

 A mi ötödik civilizációnk már befejezte a létezését, és az emberiség jelenleg az új hatodik faj születésének a küszöbén tartózkodik, amely valójában a mi ötödik civilizációnk folytatása lesz. Az új faj képviselői különbözni fognak a jelenlegi modern embertől, de nem annyira külsőleg ( az összes külső jegy közül a bőrszín változik), mint a belső felépítésben.

 Alapjában a változások majd a finomenergetikai konstrukciókat érintik. És pontosan a finomenergetikai konstrukciók változnak a legnagyobb mértékben az egyik civilizációtól a másik civilizációig, habár az emberek számára a legkevésbé észrevehetően. A jelenlegi fejlődési Szinten, a Kozmosz egyik munkaelemeként, az emberi formában történő kiigazításokat a funkciók szükségszerű megváltoztatása idézte elő.

FORRÁS: SZEKLITOVA LARISZA, SZTRELNIKOVA LUDMILA "MAGASABB VILÁGOK TITKAI"