A BISZEXUÁLISOK – NEM FÖLDI LELKEK?

2021.09.03 16:41

Olvasó. Jelenleg (2016-2019) számos biszexuális egyén jelent meg. Ez erkölcstelen feslettség és degradáció, vagy ezek nem földi, vagyis kozmikus lelkek? Felgyűjtenek-e karmát? Az orvosok például nem tanácsolják a szexuális vágy tablettákkal való elnyomását.

 Válasz. A biszexuálisok nem kozmikus lelkek, hanem hétköznapi degradálódó egyének, akik veszkődnek a tétlenségtől. Haláluk után a legtöbbjük dekódolásra kerül. A Kozmoszban természetesen léteznek egynemű lények, de ők más módszerekkel szaporodnak: osztódással, ivartalan vegetatív szaporodással stb., és betartják a saját szaporodási törvényeiket. Feleslegesen nem pazarolnak energiát ezekre a folyamatokra. Az ember pedig nem rendeltetésszerűen (a saját fajtája reprodukciójára) kezdte el használni a reprodukciós rendszerét, hanem élvezetekre. Mindez pedig az ember létrehozása céljának elferdítése, amiért kegyetlen büntetés jár. 

 A programba soha nem kerülnek behelyezésre elferdülések–perverzitások. Mindez a negatív Rendszer egyénei által való erőltetés a gyenge lelkek megszerzése céljából. Mivel az orvosok nem tanulmányozzák az ezotériát ezért nem is értik, hogy milyen következményekhez vezethet mindaz, amit tanácsolnak. Az összes perverzitás, elferdülés – az élvezetek és a benyomások újszerűsége iránti vágy, valamint az ISTENBE vetett Hit hiányából adódik.

 Nagy mennyiségű energiapazarlás történik ez által, ami úgyszintén gyakran vezet energiatartozáshoz. Ezért jobb minden ilyen vágyat tablettával elnyomni, mint sem bűnözni és negatív irányban tökéletesedni. Mivel megsértve ISTEN parancsolatait, az ember degradálódik és erkölcsileg nagyon lesüllyed. Bár egy jó pszichológus vagy egy erős hipnotizőr kijavíthatja az adott elferdüléseket az ember tudatában. Végső esetben gyógyszerekkel is el lehet nyomni az adott vágyat. Amíg az emberek életben vannak, addig meg lehet őket változtatni és a helyes útra irányítani. Viszont karmát felgyűjtenek.

FORRÁS: SZEKLITOVA LARISZA, SZTRELNIKOVA LUDMILA: " A LÉLEK EVOLÚCIÓJA: A SKORPIÓTÓL A FÁRAÓIG"