SZEKLITOVA LARISZA üzenete /3 / COVID

2020.12.02 21:21

1....A maszkok valóban segítenek abban, hogy hosszabb ideig egészségesek maradjanak. De így vagy úgy, idővel mindenkit érinteni fog a Covid. 

 2) Új Imák olvasása és az erkölcsi- morális normáknak az ember életében történő betartása nagyban segít a Covid-ban szenvedő betegnek, mivel az Imák olvasása által energiához jut a betegség leküzdéséhez. 

magasabb-vilag.webnode.hu/imak/

Viszont annak, akinek karmikus tartozásai vannak az erkölcsi normák be nem tartása végett (és még nem volt koronavírusos) – már késő azt gondolnia, hogy ha most hirtelen abbahagyja a vétkezést és elkezdi olvasni az Új Imákat, akkor mindez megmenti a Covidtól. Ez egy téveszme.

 Először is meg kell tisztulnia bűneitől, és majd csak ezután kezdheti el a további energiáknak az egregorjába történő felgyűjtését az Új Imák által, annak érdekében, hogy legyen elegendő energiája a Földön még megjelenő jövőbeli betegségek leküzdésére.

 A transzformációt könnyen átvészelik a lelkileg tiszta, bűntelen emberek, de ilyenek szinte nincsenek, ezért küldetnek az emberek számára ilyen hatalmas járványok.

FORRÁS: SZEKLITOVA LARISZA 

             WWW. GOLD-RACE.RU