VÍZÖNTŐ -KORI IMÁKKAL A TÚLÉLÉS ÚTJÁN - ALEXEJ GARASS VÁLASZOL

2023.08.02 09:50

 

A "Kozmikus Szövetségi Csillag"  amulett Szeklitova Larisza, Sztrelnikova Ludmila és Alexej Garass által kapott speciális módszerrel került beavatásra/ feltöltésre

 

A VÍZ FELTÖLTÉSÉRE SZOLGÁLÓ EZÜST "KOZMIKUS SZÖVETSÉGI CSILLAG" AMULETT

A "KOZMIKUS SZÖVETSÉGI CSILLAG" AMULETTEK MEGRENDELHETŐK a

 www.magasabb-vilag.webnode.hu  oldalon

 

  Milyen hatásai vannak az Imával programozott víznek?

 

Kísérleteim során feltöltöm a vizet a "Kozmikus Szövettségi Csillag" amulettel, és energetizálom az Új Vízöntő -kori Imákkal. Ahol  lakom, ott nagyon tiszta minőségű az ivóvíz, ezért a kísérleteimhez egy folyóból vettem mintákat és különböző kísérletsorozatokon keresztül bizonyítottam az Imáknak az amuletteknek, vagy csak egy darab ezüstnek a hatását az adott víz minőséglre. Először volt egy általános analízis, amiből kimutatták azokat a baktériumokat, azokat a kóros bacilusokat, amik ártalmasak az egészségre. Erre azért volt szükség, hogy a későbbiekben össze tudjam hasonlítani az eredményeket. A következő lépésben egy darab ezüstöt tettem a vízbe, mert az ezüstnek baktérium- és vírusölő hatása van, és a víz minősége valóban jobb lett a korábbiaknál. A víz ekkor még azonban nem volt fogyasztható. Ezt követően végeztem egy kísérletet a "Kozmikus Szövetségi Csillag" amulettel, aminek eredményeképpen a folyóból vet rossz minőségű víz összetétele megváltozott.

Mint tudjuk, a víz magába fogadja az információt. Amikor a Vízöntő-kori Imákkal, vagy a "Kozmikus Szövetségi Csillag" amulettel töltöm fel a vizet, az egy olyan programot ad a víznek, ami által az ember teljes szervezete több szinten megtisztul. Betegségek gyógyulnak az energetikai tisztulások által. Minden mindennel összefügg, az egyének változása globális hatást,  globális eredményeket tud elérni.

 

 

Alexej Garass 

Mi a különbség a programozott vizet fogyasztó, és a sima vizet fogyasztó ember között?

 

A hatás sok esetben nem azonnali, hanem folyamatos. A programozott víz fogyasztása által nemcsak a víz- és az energiaháztartás tisztul az emberben, hanem szellemileg is elindul egy olyan úton, ami elősegíti a tudatosodást és a gyógyulást. Aki az energiákra fogékony, az érzékelheti a feltöltött víz másságát, a telítettségét, de ez nem általánosan jellemző az emberekre. Aurafotóval bizonyítani lehet a "Kozmikus Szövetségi Csillag" amulettel, vagy a Vízöntő -kori Imával programozott víz hatását. Az aurában megjelenik a betegségre utaló szín, ami a vízzel történő kezelést, vagy akár egy arcmosást követően megváltozik. Nem mindenki érzékeli, mindez befogadás és érzékenység függő. Valaki azonnal könnyebbséget érez.

Mire képes a "Kozmikus Szövetségi Csillag", vagy a Vízöntő- kori Imákkal programozott víz: egyéni gyógyulások, változások elérésére, vagy akár világméretekben is gondolhatunk a vizek tisztítására?

Természetesen elsődlegesen az egyénen van a hangsúly, mert ha szennyezett vizet fogyaszt az ember, az azt jelenti, hogy minden bomlik körülötte. Az a cél, hogy az ember egyénileg tisztított és feltöltött vizet fogyasztván elinduljon a tudatosodás felé annak köszönhetően, hogy megtisztul az energiarendszere, az energiateste. Ekkor pedig már remélhetőleg elgondolkodik azon, hogy szennyezze-e a környezetét. Ez mindig egy láncreakció, mindig az egyénből kell elindulni ahhoz, hogy globálisan is elérjünk nagyobb volumenű dolgokat.

Sajnos olyan korban élünk, ahol a gazdasági, politikai és az összes többi szituáció nem biztos, hogy jó irányba halad. Ha globálisan szemléljük a dolgokat, tudjuk, hogy a világon a legértékesebb az ivóvíz. Ivóvíz készleteink végesek, vészesen a kiapadás felé közelednek, mivel az emberek  nem figyelnek oda a környezetre, és vizeink egyre nagyobb mértékben mesterségesen mérgezett állapotban vannak.

 A jövőre gondolva már most tudatosítani kell az emberekben, hogy van egy módszer, amivel túl tudunk élni, és ez nem más, mint a "Kozmikus Szövetségi Csillag" amulettel való víz programozás. Mivel egyre több negatívumot tapasztalunk, egyre több a negatív hatás, egyre újabb és egyre nagyobb terjedelmű betegségek és vírusok jelennek meg, ezért már sajnos a régi energián épülő imák már gyengék, nincs meg a kellő hatásuk. Minden betegségnek megvan a saját frekvenciája. A régi imák alacsonyabb frekvencián rezegnek, ezért már nem tudnak hatni, erősebb energiájú imára van szükség ahhoz, hogy likvidálni tudjuk a betegségeket, esetlegesen tisztítani tudjuk magunkat is, a környezetünket is.

 

Természetesen a víztározók, a folyók, vagy a tengerek tisztítása egy nagyobb lépés, de remélem hogy eljutunk hozzá.

Szerkesztette: Horányi Ágnes