Időjárásbeli anomáliák

2017.07.15 10:03

 

 A rosszabbodó éghajlatváltozás a Fentiek emberek viselkedése miatti elégedetlenségének eredménye. Ők ilyen módon mutatnak rá arra, hogy az emberiség által már megint egy helytelen fejlődési út került kiválasztásra. Hiszen ahogy a magánszemély, úgy a társadalom összessége is büntetésre kerül a helytelen fejlődési út kiválasztásáért. Amikor a büntetések csak egy -egy személyt érintenek akkor mindez bizonyos mindennapi szituációk formájában nyilvánul meg, viszont amikor a társadalom egészét érintik, akkor a büntetések leggyakrabban időjárásbeli anomáliákkal és természeti jelenségekkel kapcsolatosak.

Emlékezzünk arra, hogy Pompeii város kicsapongó lakosságát vulkánkitörés formájában érte el a büntetés, a Noé korszak kicsapongó embereit pedig a Világméretű vízözön által. Ugyan így az éghajlatváltozás és a kontinensek elmozdulásai is a Föld átalakításával kapcsolatosak.

A Fentiek azt mondták nekünk, hogy az emberek normális viselkedésekor a Föld átalakítása óvatosan fog történni. Vagyis ha a mi azon Tanításunk, amely tartalmazza az igaz szellemi -lelki fejlődés útját nem kerül elfogadásra, akkor az átépítés folyamatai egyben a földi lakosság büntetéseként is meg fog nyilvánulni. Az elmondottakból kiindulva egyértelművé válik, hogy milyen utat választott az emberiség.

 Edgar Cayce és a többi látnok előrejelzése szerint az emberiség szellemi újjászületésének Oroszországból kell kiindulnia. Viszont ez nem azt jelenti, hogy mindez önmagától fog létrejönni. Az emberiség fejlődésének 5 variánsa létezik, amiből adódóan a választásnak megfelelően a szellemi -lelki újjászületés prioritása más országokhoz is átmehet. Ezért E.Cayce, Vanga és a többi látnok jövendölései csak abban az esetben fognak megvalósulni, ha Oroszország lakossága helyes döntést hoz, vagyis nem a régi tudást kell megújítania, hanem meg kell teremteni a feltételeket az Új Tudás- Ismeret számára.

 Mivel az Új Tudás- Ismeret Oroszországba került leküldésre, ezért pontosan neki kell azon legfőbb döntést meghoznia, amely hatással lesz az egész emberiség jövőjére. Ha helytelen döntést hoznak, ami majd a zajló kataklizmákból megítélhetővé válik, akkor a szituációk más országok javára is megváltozhatnak. Jelenleg számos nagy vulkán ébredezik, viszont tevékenységük még egyenlőre azon okból kifolyólag sem okoz nagy kárt a környező természetnek, mivel feszültségmentesítés céljából be lettek kapcsolva a minivulkánok. Amelyek képesek a legfőbb Yellowstone vulkán feszültségének a levételére , hogy hagyjanak még egy kis időt  az útelágazásnál  álló embereknek a végső ( 2020 – ig) döntésük meghozataláig.

FORRÁS: SZEKLITOVA LARISZA,   www.gold-race.ru