HOGYAN TUDJÁK FELHASZNÁLNI A NÖVÉNYEK VAGY ÁLLATOK ELŐZŐ MINŐSÉGEIT AZ ÚJ INKARNÁCIÓBAN

2020.02.09 09:29

Olvasó. A növények és állatok fejlődnek, bizonyos minőségeket gyűjtve fel ez által, de minek? Tegyük fel, hogy az embernél a minőségek a karakter vagy bizonyos képességek kialakításához szükségesek. Ezért felmerült a következő kérdés: Mire és miképpen tudják felhasználni a növények és állatok korábbi minőségeit?

 Válasz. Az új formába való átmenetkor a Fentiek speciális programokat állítanak össze, amelyek alapjain a lélek már a fizikai testben elkezdi az ilyen vagy olyan saját minőségek kialakítását. Viszont a múltbeli minőségek-tulajdonságok okvetlenül hatással lesznek a lélek jövőbeli programja forgatókönyvére az egyik létezési formából a másik formába való átmenetekor. Mindez ugyanaz, mint amikor az embernek agyagja és szalmája van, amiből vályogházat építhet, ha pedig kő és cement van a birtokában – akkor kőházat tud építeni belőle, ha meg farönkökkel rendelkezik, akkor pedig egy fejsze is elegendő ahhoz, hogy rönkházat építsen. Az épülő objektum mindig a megszerzett matériától függ. Minden léleknél is ugyan így van.

 Vagyis a jövőbeli minőségei-tulajdonságai az általa korábban megszerzett kompozitok (felgyűjtött energiák összessége) alapján épülnek. Mivel a különböző növények lelkei nem egyforma energiákat gyűjtöttek fel, ezért az egyik növénynek bizonyos minőségek felépítésére adnak programot, a másiknak pedig más minőségek felépítésére, mivel különböző múltbeli kompozittal* rendelkeznek. Azonban még egyszer emlékezzünk vissza arra, hogy mielőtt a növény lelke emberi formában reinkarnálódna, először az állatok Hierarchiájában folytatja tovább a fejlődését, a Világmindenségben való törvény szabályozta fokozatos fejlődés általánosan létező energiapotenciál függőségeinek megfelelően.

 Az új, vagyis a Fentiek által az ember számára összeállított program olyan szituációkból fog összetevődni, amelyek a rendelkezésre álló energiákon kezdik el az új – de már emberi minőségek-tulajdonságok építését. Aki több pozitív minőséggel rendelkezik a matrica kompozitjában, annál mindig kedvesség, jóság, jóindulat fog megnyilvánulni, mivel a pozitív energiák összessége közös pozitív mezőt képez, amely uralkodik a negatív felett. Ha pedig a domináns mező - negatív, akkor az emberben különböző módon fog megjelenni az agresszió, szavakban, cselekedetekben, kívánságokban.

 Viszont a lélek tökéletesedésével és nem csak az egyik formából a másikba való átmenetekor, hanem az egyazon formában való reinkarnációiban is létezik azon bizonyos minőségek-tulajdonságok blokkolása, amelyek például már elérték a saját tökéletességüket (mindez a különböző formákba való átmenetnél, valamint az egyazon formában történő reinkarnációk során fordul elő) vagy az adott testetöltésben nincs minderre szükség a valós életre adott program végrehajtásához.

 A blokkolás - a minőségek funkciói megnyilvánulásának erőteljesebb energiákkal való lezárása. Ehhez létezik egy speciális konstrukció. Az adott blokkolás értelme azon mechanizmus létrehozásában nyilvánul meg, amely nem teszi lehetővé a múltbeli minőségek olyan formában való megnyilvánulását, amilyen formában az előző testetöltésekben léteztek.

FORRÁS: SZEKLITOVA LARISZA, SZTRELNIKOVA LUDMILA:" A LÉLEK EVOLÚCIÓJA: A SKORPIÓTÓL A FÁRAÓIG"