Első VNTV Fesztivál 2016. május 7-én a Lurdy Házban / ALEXEJ GARASS előadása/A Vízöntő-kori új Imák és a „Kozmikus Szövetségi Csillag” hatása az ember energetikai mezőire

2016.04.15 10:35

Első VNTV Fesztivál 2016. május 7-én a Lurdy Házban

Mottónk: AZ ÚJ VILÁGUNK FÉSZEKRAKÓI

A Viva Natura Televízió 2016. május 7-én rendezi meg első VNTV Fesztiválját

„Az Új Világunk fészekrakói” címmel.

A Fesztiválra látogató kedves vendégeink élőben találkozhatnak a VNTV közkedvelt szereplőivel, akiktől előadást is hallhatnak. A Fesztiválon a VNTV műsortematikáját követve, négy teremben, több mint 30 előadó készül izgatottan erre az alkalomra. Az előadók többek között és a teljesség igénye nélkül: Balogh Béla, Villás Béla, Jakab István, Dienes István, Nagy Szilvia, Dr. Horváth István, Dr. Drábik János, Dr. Egely György, Dr. Suresh Kv, Egedi-Kovács Melinda, Vezér-Szörényi László, Dr. Földes László, Kovács-Magyar András, Bell Barbara, Csefkó Pál Tamás, Demján-Antal Judit, Dr. Oláh Zoltán, Dr. Szemerey István, Dr. Czíner Ildikó, Golenya Ágnes, Görei-Pap Ildikó, Hatvani Galina, Hatala Ágnes, Kollár Anita, Dr. Lánszki Imre, Dr. Demjén Zoltán, Alexej Garass és Horányi Ágnes.

Nem lenne VNTV Önök nélkül, hiszen az elmúlt 5 év a közös fejlődésről, a közös átalakulásról szólt. Mi az Önök gondolatainak a kivetülései vagyunk. A másképp gondolkodás csoporttudata mindenkit magához vonz, aki abban a szerencsés helyzetben van, hogy felébredt a jelenkor alapvető változásai közepette. Önökkel közösen, új dimenziókat nyitunk. Jelenleg a régi rendszer végső erőlködésének és összedőlésének lehetünk tanúi. A régi világ megszolgálta már a magáét és mi hálával tartozunk neki azért, hogy eljuttatott bennünket idáig. Sokan érezzük úgy, hogy megtiszteltetés a számunkra abban a korban élni, amikor az emberi faj megteszi következő evolúciós ugrását a fejlődésében. Szeretni és tanulni jöttünk erre a világra. De meg is fordíthatjuk a mondatot: tanulni, szeretni jöttünk erre a világra.

A Fesztivál lehetőséget ad minden kedves látogatónk számára, hogy megérezze az Új Világ rezgéseit és azokat a végtelen lehetőségeket, amit ez a mostani emelkedés biztosít a számunkra. A nagy kérdés, hogy a most elért fejlődési fokozat az emberiség evolúciójának a legmagasabb szintje-e, hiszen azt hittük eddig is, hogy a homo sapiensnél nincs fejlettebb állapot a földtekénken.

Az előcsarnokban egész napos ezoterikus kiállítói vásárt rendezünk, ahol a Viva Natura World Kft. közkedvelt egészségmegőrző termékei is megtalálhatók lesznek. Kóstolási lehetőségekkel, termékmintákkal és termékbemutatókkal is kedveskedünk Önöknek.

Ez alkalommal is szerető gondoskodással készülünk mindazok számára, akik természetgyógyászati tanácsadásra, jóslásra, aurafotózásra, személyre szabott aurazenére, bioenergetikai felmérésre, fényterápiára, antioxidáns mérésre, biorezonanciás állapotfelmérésre és kezelésre, stresszoldásra, masszázsra, relaxációs, illetve egyéb kényeztető kezelésekre vágynak.

Este 18:00 óra után zenés koncertekkel, valamint sorsolással kedveskedünk vendégeinknek. Zene: Earthsound Live - www.manamana.hu

További információk, valamint kedvezményes jegyvásárlás 2016. április 10-ig a www.vntvfesztival.hu weboldalon, valamint minden aktuális információ megtalálható a VNTV és a Viva Natura Facebook oldalait is!

Kiállítók jelentkezését várjuk a +36-30-653-5376-os telefonszámon.

A változtatás jogát fenntartjuk!

Nagy szeretettel várjuk Önöket!

VNTV Fesztivál szervező Csapata 

 ALEXEJ GARASS előadása

  A Vízöntő -kori új Imák és a "Kozmikus Szövetségi Csillag" hatása az ember energetikai mezőire 

Alexej Garass – a múltban természetgyógyász, jelenleg pedig a Szeklitova Larisza Alekszandrovna és Sztrelnikova Ludmila Leonovna által kapott Új Tudás/Ismeret terjesztője.

Aki különféle egyéni kísérletekkel bizonyítja az Új Információk, a Vízöntő-kori új Kozmikus Imák és a "Kozmikus Szövetségi Csillag" amulett vízre és az emberi aurára való hatásait.

Mi is valójában a „Kozmikus Szövetségi Csillag”? Hogyan fejti ki a hatását? Hogyan történik az amulett feltöltésének-beavatásának a folyamata?

Létezik-e különbség a bizonyos speciális módszerrel feltöltött - beavatott „Kozmikus Szövetségi Csillag” amulett és a feltöltéssel-beavatással nem rendelkező amulett között?

Alexej Garass és Jakab István beszélgetése

Találkozzon Alexej Garassal személyesen az I. VNTV Fesztiválon és hallgassa meg fenti előadását.

Jegyek vásárolhatók a www.vntvfesztival.hu oldalunkon, valamint a helyszínen a rendezvény napján.

Szeretettel várunk, várjuk Önöket!

Nézze meg többi filmünket is: www.vntv.hu www.youtube.com/vivanaturatelevizio