AZ ÚJ TUDÁS-ISMERET FONTOSSÁGA

2022.11.20 18:25

Az embernek nagyon fontos megértenie, hogy az alacsony potenciálú régi energiákat tartalmazó régi információn nem lesz képes átmenni a jövőbe, és nem válhat a hatodik faj képviselőivé.

 Így az új információ tagadása végeredményben mindig siralmassá válik a nihilista számára. Ezért minden egyes embernek emlékeznie kell arra, hogy az új információ sokkal erőteljesebb energiával tölti fel a lelkét, mint sem az, amely a régi tudás-ismereten keresztül már elsajátításra került általa.

 De mivel a tanulásban mindig létezik a tudás-ismeret sorrendben való elsajátítása, ezért az embernek először a régi tudáson keresztül kell haladnia az új felé.

 Ezért ahhoz, hogy mindez ne váljon akadállyá, tudni kell még időben lemondani róla, átállítva az új irányba a haladását. 

A Fentieknek furcsa látni az új információ dogmatikusok által való el nem fogadását. Ez nem történhet meg a lélek progresszív fejlődésekor a megfelelő felépítése esetén. Ha viszont az új információ nem érthető számára, akkor következésképpen a finomenergetikai burkokon belül megsérült a folyamatok áramlásának törvényszerűsége, amit ki kell javítani.

 FORRÁS: Секлитова Л. А. Стрельникова Л. Л.: Наш Армагеддон