AZ EMBER PSZICHIKAI ENERGIÁJA

2022.10.12 08:47

 A pszichikai energia egy olyan fogalom, amely csak az emberi környezetben létezik, és az egyén minősége-tulajdonsága, bizonyos meghatározott megértésével kapcsolatos. A Fentieknél nem létezik ilyen fogalom.

 A pszichikai energia az ember számos minősége-tulajdonsága összetevője, amely az emóciók, az érzések munkája által, gondolkodás, a vágyak elleni küzdelem a saját akarat megerősítésével stb. alapján kerül kidolgozásra. 

Vagyis ez a típusú energia az ember finomenergetikai testei összessége által kerül kidolgozásra és előállításra. Minél erősebb az ember akaratereje, annál jobban tudja irányítani ezt a típusú energiát.

 Azok az emberek, akik kevés pszichikai energiát gyűjtöttek fel magukban, nagyon gyenge energiavédelemmel rendelkeznek, ezért nagyobb valószínűséggel őrülnek meg, ha kedvezőtlen környezeti hatásoknak, vagy a finomenergetikai világból érkező hatásoknak vannak kitéve. 

Ezzel magyarázható náluk a megszállás megléte – idegen energiák (alacsony entitások) bejutását az emberbe, akaratának irányítását az egyén gyenge energiavédelme esetén......

FORRÁS: SZEKLITOVA LARISZA, SZTRELNIKOVA LUDMILA " AZ EMBER LÉTREHOZÁSA"