Az Új VÍzöntő-kori Kozmikus IMÁK előtörténete II.

2023.03.25 17:20

Mit tegyünk ahhoz, hogy megnőjön az IMÁK erőhatalma?

Ezt csak olyan sajátos szövegek tudják megtenni, amelyek speciálisan erőteljes energiapotenciálra kerültek felépítésre, vagyis meghaladják a jelenkor 5. faj embere által elért energiapotenciált. Ezenkívül, az Új IMÁK csak az átmeneti időszakban, vagyis 2000 -től számítva még 300- 500 évig fognak működni. A legfontosabb, hogy mivel az Imák mindig elősegítik az ember szellemi-lelki Szintje emelését, ezért a szövegüknek tartalmazniuk kell az ISTEN sajátos energetikáját. Ezért ebben az esetben az Imáknak a fent felsorolt 5 funkciója, még kiegészül egy fontos funkcióval a hatodikkal:

6. ezek az IMÁK elősegítik az ember Lelke energiapotenciáljának gyors felgyűjtését, az energia következő- magasabb frekvencia irányába való változását, vagyis elősegítik az egyén szellemi -lelki fejlődésének gyors növekedését.

Amikor Szeklitova Larisza és Sztrelnikova Ludmila elkezdtek könyveket írni, akkor még nem gondoltak arra, hogy az Imákig is eljutnak. Viszont az olvasók ismételten kérdezték őket, hogy léteznek-e olyan Új Imák, amelyek az élet szituációiban segítik az embert?

 Először a szerzők azt válaszolták, hogy a hatodik fajban nem lesznek speciális Imák, mert az Arany Fajnak nem lesz szüksége rá, mivel beköszönt az Egyhitűség, és az emberek életstílusa is teljesen más lesz, hiszen mindenki már alapból számtalan extra képességgel fog rendelkezni, valamint személyesen fog kommunikálni a saját Irányítójával és más Magasabb Szintű Tanítóval.

 Ezenkívül nem marad egyetlen egy hitetlen ember sem, pontosabban az emberek nem „hinni” fognak hanem pontosan tudni fogják, hogy létezik az ISTEN és a többi Felsőbb Égi Vezető, akiket tisztelni kell, valamint törekedni kell arra, hogy olyanná váljanak, mint Ők.  Továbbá az új faj sokkal intellektuálisabb, lesz és más módszerei lesznek az ember védelmére és energetikai tisztítására. Az új életben minden a Tudáson, az emberek magas Szintű tudatosságán, és a „Kozmikus Törvényeken” fog alapulni.

 Viszont a jelenkor olvasója győzködött:„ Szeretnénk, ha lennének Új Imák a védelmünkhöz, és ISTEN megszólításához. Hiszen annyi minden rossz történik most a világban, és nem tudni, hogy mivel védekezzünk a sok negatív ellen. Így az Új Imák megnyugvást adnának a lelkünknek és pontosan tudnánk, hogy az ISTENTŐL valók.”

 Ezért, hogy ebben a nehéz időszakban segítsenek az embereknek, Szeklitova Larisza és Sztrelnikova Ludmila úgy döntöttek, hogy átadnak az emberek számára három - sokkal erőteljesebb energiapotenciállal rendelkező Új Imát, mint amilyenek a régi imák voltak. Az átmeneti időszak komplikált élethelyzetei kapcsolatban vannak a karmikus adósságok ledolgozásával. Az ötödik faj emberei le kell, hogy dolgozzák a karmájukat, mivel a hatodik faj képviselőinek tisztán, karmikus adósságok nélkül kell elkezdeniük létezésüket.

 Hiszen pont a karma ledolgozása az, ami jelenleg beleviszi őket a nagyon bonyolult élethelyzetekbe, szociális helyzetekbe, és más egyéb szituációkba. Azért kell nekik segíteni a Lelkük -Szellemük és Testük megerősítésében, hogy méltón tudjanak átmenni életük összes nehéz eseményén.

 A Lélek- Szellem -Test megerősítésére legjobban az Új Imák képesek, ha nem a XX század régi energiáira épülnek, hanem az új energiákra.

 De hogyan és miképpen kell őket felépíteni ahhoz, hogy tartalmazzák a bolygó és az emberiség következő fejlődési Szintjének energiáit? 

Megpróbálva válaszolni az adott kérdésre a Küldöttek arra a következtetésre jutottak, hogy az Új Imákat a „Világegyetem Törvényei” könyv szövege alapján kell létrehozni, mivel a szöveg az emberiség következő fejlődési Szintje erőteljes energiáira épül. Ezért ők kiválasztották az „ISTEN Lényének Törvénye” című Törvényt, amelynek alapjain létrehoztak 2 imát: az egyik „ Ima a szituációkban való segítségnyújtáshoz”, a másik „Ima a fejlődéshez szükséges segítségért és védelemért”, valamint a harmadik imát, amelyet a „ A Jóságban való tökéletesedés törvénye” alapján hozták létre. Ez az „ Ima a betegségek és a test erőtlensége ellen”.

 Az adott Imák energiája nagyon erős, ezért csak mértékkel lehet használni, hiszen az Imák a „Világegyetem Törvényei” alapjain kerültek létrehozásra, amelyek az elkövetkező 2000 évre adottak, és legfőképpen az új -6 faj számára rendeltettek, vagyis ez azt jelenti, hogy ők sokkal magasabb energetikával rendelkeznek, mint az 5- faj emberei. Nagyon körültekintően és óvatosan kell használni az adott Imákat, és olvasáskor be kell osztaniuk az erejüket.

Forrás: Szeklitova Larisza, Sztrelnikova Ludmila