A VÍZ IMA ÁLTAL VALÓ FELTÖLTÉSÉNEK MÓDSZERE

2023.04.17 10:26

A forralt vizet beleöntik egy olyan üvegedénybe, amelyet kényelmesen meg tudnak tartani a bal kezükben. Vagyis ez azt jelenti, hogy a bal kezüket helyezzék az asztal tetejére tenyérrel felfelé, hogy megtartsák a kezükben az üvegpalackot, a jobb kezüket pedig helyezzék az üveg nyitott szája felé tenyérrel lefelé, viszont az üveg szájára is rátehetik, hogy ez által biztosabban megtarthassák.

 Majd olvassák a „Miatyánk”-ot (3x) és a „A Fölséges oltalmában (90. zsoltár)” vagy az „Imádság gyógyulásért” imát (1x) (az utolsó két ima közül egyet választva). 

vagy a VÍZÖNTŐ-KORI ÚJ IMÁK közül használják a Harmadik- és a Második Imát.

 Harmadik Ima 

 ” IMA BETEGSÉGEK ÉS A TEST ERŐTLENSÉGE ELLEN

 Olvass tovább: magasabb-vilag.webnode.hu/news/uj-vizonto-kori-imak/

Második Ima:

IMA A FEJLŐDÉSHEZ SZÜKSÉGES SEGÍTSÉGÉRT ÉS VÉDELEMÉRT 

Olvass tovább: magasabb-vilag.webnode.hu/news/uj-vizonto-kori-imak/ 

 Olvasva az imákat el kell képzelni, ahogy a jobb kéz tenyeréből energia áramlik a vízzel telített üvegedénybe. Az alsó bal kéz pedig árnyékolja az energiát, vagyis nem teszi lehetővé az asztalra való áramlását.

 A víz bármely feltöltése, vagy a kódok olvasása után köszönjék meg az Égi Tanítójuknak, hogy a kódokon keresztül segített önöknek a víz feltöltésében.

 A víz feltöltésére jobban alkalmasak a nagyobb saját energetikával rendelkező extraszenzek.

 Azok az emberek, akiknek a lelke magas energiapotenciálú* és jól kiépített kapcsolattal rendelkeznek az Égi Tanítójukkal, azoknak az Imák egyszeri olvasása is elegendő, mivel a saját energiapotenciáljuk lehetővé teszi számukra, hogy az Égi Tanítójuk az Imák egyszeri olvasásakor is meghallja őket.

 Mivel általában az Égi Tanítók is részt vesznek tanítványaik gyógyításában, a saját módszereik által segítve őket. Ezért a kódok olvasása előtt a következő szavakkal forduljanak az Égi Tanítójukhoz:

 „ Kedves Égi Tanító, kérlek szépen segíts nekem (vagy nevezzék meg a beteg nevét) a kódok által való gyógyításban, szabadíts meg engem a …….. ( megnevezik a betegséget, például torokfájás, influenza, tüdőrák stb.) Majd ezen kérés után háromszor olvassák el a szükséges kódokat.

 A legfontosabb dolog – a saját Égi Tanítójukkal való kapcsolat létesítése, hogy a kódok felhasználása által Segítsen önöknek a gyógyításban.

 Majd a kódok elolvasását követően okvetlenül köszönjék meg a Tanítójuknak, hogy segített a betegség elleni küzdelemben. Egyszerű, de szívből jövő őszinte szavakkal mondjanak Neki hálás köszönetet!

FORRÁS: NONNA MARAKHOVSKAYA, VALERIA RUZIEVA  "GYÓGYÍTÁS KÓDOKKAL"