A NAPON MEGJELENŐ SÖTÉT FOLTOK ÉS KITÖRÉSEK MEGJELENÉSÉNEK TITKAI ( Dekódolt lelkekből származó energia)

2021.09.07 15:20

    Régebben már írtunk arról (lásd a «Создание души» című könyvet), hogy a dekódolt lelkekből származó pszichikai energia a második típusú lelkek létrehozásához kerül felhasználásra a Föld számára. Viszont adott esetben csak a magas minőségű pszichikai energia felhasználása történik. Hiszen a dekódolandó lelkek között sok különböző politikus, tudós, művész, tisztviselő stb., és más fejlett lélek található, akik a számukra adott létezési szabadságban teljesen belesüllyedtek az erkölcstelenségbe és bűnökbe. Bennük a bűn energiái mellett más jó minőségek-tulajdonságok is megtalálhatók, amelyek a jelen és az előző inkarnációikban korábban kerültek felgyűjtésre általuk.

 Ezért a dekódolásuk során a piszkos energiáikat mesterségesen elkülönítik azoktól a minőségi energiáiktól, amelyek majd felhasználhatók az új lelkek létrehozására. Mivel ezen pszichikai energiák elősegítik az emberek gyorsabb fejlődését, ami így különösen értékes az ötödik faj fejlődési szakasza befejezésekor.

 A lelkek dekódolása a Napon történik, mivel csak a Nap hőmérséklete képes az állandó burkokban felhalmozódott piszkos energiák megtisztítására. Ez egy magasabb típusú energia, amelyet nem képes kiégetni a Földi Pokol tüze (ahol csak a burkokba bekerülő alacsonyabb energiáktól való megtisztítás történik, majd utána a lelkek megint visszakerülnek a reinkarnációba). 

A Nap energiája viszont a lelken belül elégeti mindazt, ami az állandó finomenergetikai* testekben került velük együtt felgyűjtésre. (A burkok állandóak voltak a dekódolt személy számára, és annak érdekében, hogy a matrica felhasználásra kerülhessen egy új egyén létrehozásához, ahhoz neki (a lélek matricának) a tisztítás után a kezdeti formájában kell maradnia, úgy ahogy a laboratóriumból kijött, hármasságot alkotóan és csak a kezdeti energiákkal).

 A sötét foltok az állandó finomenergetikai burkokból kiszabadított alacsony Szintű piszkos energiák eredményeképpen alakulnak ki a Napon, vagyis a Napunkon található sötét foltok a dekódolt lelkekből származó piszkos energiák halmaza. Amelyek aztán átalakulnak magasabb Szintű fizikai típusú energiákká...........

FORRÁS: SZEKLITOVA LARISZA, SZTRELNIKOVA LUDMILA: " A LÉLEK EVOLÚCIÓJA: A SKORPIÓTÓL A FÁRAÓIG"