A nagy pénzek mindig a Sátántól erednek

2017.10.05 16:25

A nagy pénzek mindig a Sátántól erednek. Mivel Ő az, aki megvesztegeti a lelkeket, gazdagságot és jólétet ajándékozva számukra. A csendes, szerény ember nagy pénzhez jutva rögtön megváltozik a jellemében. Majd a gazdagság fél év használata után teljesen felismerhetetlenné válik. Az, hogy a pénz megváltoztatja az embert – mindez nagyon régi bölcsesség.

 De vajon miért változtatja meg?

A pénz –alacsony frekvenciájú energia ekvivalens. Viszont azon ember aki nem tulajdonit neki nagy jelentőséget, nem piszkítja be vele magát. Vagyis általában a munkája egyenértékű azzal a pénzzel, amelyet kap. Viszont amikor nagyon sok a pénz és nem egyenértékű a ráfordított munkával, akkor mennyiségét tekintve hatalmas energetikai potenciált képez és elkezd rombolóan hatni azon emberre aki birtokolja, vagyis a pénz hatása alatt, pontosabban a pénz hatalmas energetikai hatása alatt az ember lelkének gyenge potenciálja elkezd negatív irányba átalakulni. Mivel a pénz nem csak a pénzt vonzza be, hanem negatív minőségeket is.

Mindez már törvényszerűség, amelynek alapjain az ember elkezdi a Sátánhoz vezető „ súlyos” energiák felgyűjtését. Megvesztegetve az embert, a Sátán a pénz hatása által leveszi róla a védelmet, majd az ember lassan- és némely esetben pedig nagyon gyorsan elkezd negatív irányba átalakulni.

FORRÁS: Seklitova_Strelnikova_-_Stanovlenie_dushi_ili_Paradoxalnaya_filosofia_