A MATÉRIA ÉS A LÉLEK FEJLETTSÉGI SZINTJÉNEK KAPCSOLATA

2019.05.24 06:52

 Kérdés. Minden energiatest a lélek konkrét energiapotenciáljának megfelelő matériából kerül felépítésre? Vagy a finomenergetikai testek felépítéséhez szükséges összes matéria megegyezik a lelkek energiapotenciáljával az első Szinttől a századikig?

 Válasz. Az ember teste minden egyes faj számára már rögtön egy meghatározott Szintig való fejlődésre tervezett, valamint további transzmutációs folyamatokat is magában foglal. Mivel egyszerre száz fejlettségi Szintre soha nem került kiszámításra egyetlen test konstrukció felhasználása. A lépcsőzetes fejlődés számára történt a fajok bevezetése, vagyis az első-, második, harmadik és negyedik faj. Jelenleg az ötödik faj fejezi be a fejlődését. Minden egyes faj* számára a test külön kerül felépítésre bizonyos meghatározott minőségű, sokkal magasabb energiaszintű matériából, mint sem az a matéria, amiből az előző faj lett felépítve. Vagyis a földi Hierarchia 100 Szintjén való áthaladáshoz, a Magas Szintű Égi Fejlesztők által hétszer fog konstruktívan megváltozni az ember materiális teste, mert máskülönben a lélek nem fogja tudni elérni a századik Szintet. 

FORRÁS: SZEKLITOVA LARISZA, SZTRELNIKOVA LUDMILA: " A LÁTHATÓ VILÁG HATÁRAIN TÚL avagy A LEGÚJABB INFORMÁCIÓK A LÉLEK FEJLŐDÉSÉRŐL