A MAGAS SZINTŰ TISZTA ENERGIA HATÁSA AZ EMBERRE

2022.02.17 13:09

-Észrevettük, hogy amikor valaki érintkezik az Önök magas Szintű tiszta energiájával, irritálja őt és vitatkozásra készteti.

 Miért történik ez?

 -Minden ember érzékeny a Mi energiánkra.

 Ebben található a különleges sajátossága.

 Viszont az egyik ember áldásként fogadja, a másik pedig - bosszantó, irritáló tényezőként.

 Ne feledjétek: az alacsony lények, mint az ördögök és más tisztátalan, gonosz entitások nem tűrik a kereszt jelét, mert nem tudják elviselni a tiszta energiát, amely rájuk összpontosul. Megégeti őket.

 Ezért az emberrel kapcsolatban is elmondható, hogy aki a fejlődés első szakaszában van, és aki szellemileg-lelkileg felkészületlen a magas energiák érzékelésére és befogadására, az a vele való érintkezéskor érzi a saját potenciálja, és az adott energia potenciálja közötti különbséget. És ez az erőhatalom elnyomja őt.

Mivel nem bírja elviselni, ezért vagy elzárkózik a vele való érintkezéstől, vagy az rávilágít, kiemeli az összes gyengeségét, ami agresszióként nyilvánulhat meg nála.

 Vagy éppen ellenkezőleg, azok az emberek, akik már túljutottak a Földön szükséges fejlődési szakaszok több mint a felén, azok törekedni fognak Hozzánk.

 Önök tudják, hogy a Földön a fejlődésnek 100 Szintje van.

 Azok az emberek pedig, akik tökéletesedésükben elérték a 60 fejlettségi Szintet, azok továbbra is a Mi energetikánk, a Mi információink felé fognak törekedni.

 - Vagyis az Önök energiája feltárja az emberben a gyengeségeket, hibákat és bűnöket? 

- Mindenekelőtt feltárja a sokkal erőteljesebb potenciáltól való félelmét.

 Mivel pedig, az alacsony fejlettségű egyén nem érti, hogy mi az, ami elnyomja és irritálja őt, ezért agresszió formájában védekező reakciót indít. Az ilyen embernek még nagyon hosszú fejlődési utat kell megtennie ahhoz, hogy Minket és energiánkat a legfőbb áldásként fogadja el és érzékelje. 

FORRÁS: SZEKLITOVA LARISZA, SZTRELNIKOVA LUDMILA: «Энергоструктура человека и материи»