A LÉLEK EVOLÚCIÓJA: A SKORPIÓTÓL A FÁRAÓIG

2020.01.22 19:51

  Ez a könyv számos új és érdekes titkot tár fel az olvasó számára: miért tekintik a lelket öröknek, bár maga az ember nem az, receptet ad a halhatatlansághoz és elmondja mi is az a Grál Kehely. Először tárul fel a titok arról, hogy miképpen halad át a lélek a múlt-és a jövő hologramjain, ki fogadja majd a hatodik fajban az időgép létrehozása ötletét, megismertet az állatok és növények lelkei kódjának fogalmával és azok más formákban való testetöltése sajátosságaival,valamint elmagyarázza, hogy miképpen történik a lelkek növények magjába való behelyezése.

  Az olvasó megtudja, hogy ki helyezi be a szépséget a földi világba és, hogy maga az Abszolútum érti-e a szépséget, miért átszellemítettek az atomok és miért nem élő a belőlük létrehozott tárgy, megismerkedik a levitáció-, valamint a kentaurok és az ember teleportációja sajátosságaival, a katonák és politikusok karmájával és a karma különböző embereknél való egyéni ledolgozásával. Értesül a hatodik faj orvostudományáról, a „Kozmikus Szövetségi Csillag” amulett működése sajátosságairól, meglátja hogyan világít az amulett a Kirlian- képeken, valamint még sok más érdekes és rendkívüli dologról értesül.

  A „Lélek evolúciója: a skorpiótól a fáraóig” című könyv tovább folytatja az emberi lélek és más életformák fejlődésének témáját, a legfrissebb információkkal kiegészítve a korábbi ismereteket. Amely elmélyíti a léleknek az evolúciója során való átalakulásáról szóló elsődlegesen adott anyagot.

   A könyv az olvasók kérdéseire épül. A „kérdés-válasz” taktika által való megismerés pedig lehetővé teszi annak megértését, amit az olvasó nem ért vagy azt, hogy mely téma melyik részének van szüksége további kiegészítésre, kibővítésre és elmélyítésre. A megismerés ezen taktikája segít a szerzőknek az olvasó fogalmai megközelítésében és az igazság azon oldalának megvilágításában, amely a tudatlanság sötétsége által rejtve maradt számára.

  Annál is inkább, mivel a „kérdés-válasz” taktika a szerzők számára is lehetővé tette számos csodálatos felfedezés megtételét, mivel a feltett kérdések nemcsak számukra, hanem mások számára is segítették az őket érdeklő témák kifejtését, ami ez által hozzájárult a téma kibővítéséhez.

FORRÁS: SZEKLITOVA LARISZA, SZTRELNIKOVA LUDMILA: " A LÉLEK EVOLÚCIÓJA: A SKORPIÓTÓL A FÁRAÓIG"