A LÉLEK ÁLTALÁNOS ENERGETIKÁJA (GYAKORLATI KUTATÁSOK ALAPJÁN)

2023.02.17 21:24

 Az ember minden egyes testetöltése során élettapasztalatot szerez, amely bizonyos minőségű energia formájában felhalmozódik a szellemi testben, és az állandó burkokban. Az energia típusa - "plusz" vagy "mínusz" - attól függ, hogy mennyire élt igaz életet az ember.

 Összességében ezek formálják a lélek energetikai mutatóit. A Fentiek normáinak megfelelő energia az a gazdagság, amely inkarnációról inkarnációra gyűlik fel, és lehetővé teszi az ember számára a tökéletesedés következő Szintjére való átmenetet.

 A teljes energetika, bizonyos minőségű energiák összegzése által halmozódik fel az ember állandó burkaiban, közelebb hozva őt ISTENHEZ.

 Az energetika azon alsó határa, amelyet átlépve az állat lelke testetölthet ember testben, 70 feltételes energetikai egységgel egyenlő. Ezen 70 egységet a lélek az ásványok, növények és állatok birodalmában tartózkodva gyűjtötte fel, évmilliókon át reinkarnálódva, és lassan haladva az áhított határ felé.

 A lélek csak az emberi test, és vele együtt a tudatosság megszerzésével képes felgyorsítani az evolúció útján való haladását, eszközként használva a tudatosságát. Ebben található az ember előnye a kisebb testvérei, az állatok felett.

 Sok ember fél a haláltól. Nem a szenvedés miatt, ami a halál küszöbén vár rájuk, vagy mert félnek megválni minden anyagi dologtól. Az embert a közelgő nemlét tudatától borítja el a rettegés. Leginkább az egyéni „én”-je, az egója, az egyénisége és egyedülállósága, és vele együtt azon poggyász, élettapasztalat, és összintelligencia elvesztésétől fél, amelyek az előző életekben kerültek kemény munka árán felgyűjtésre általa.

FORRÁS: SZEKLITOVA LARISZA, SZTRELNIKOVA LUDMILA "AZ EMBER LÉTREHOZÁSA"