MEGVÁSÁROLHATÓK A "KOZMIKUS SZÖVETSÉGI CSILLAG" AMULETTEK

BRILLIÁNS KÖVES ARANY "KOZMIKUS SZÖVETSÉGI CSILLAG" AMULETT

A hosszú ideig tartó keresés után, végre Németországban rátaláltunk arra a gyártóra, aki elkészítette számunkra a „Kozmikus Szövetségi Csillag” amuletteket.

Így végre  már Önök is megvásárolhatják a Németország-i "Andreas Daub" cég által előállított, kézi készítésű briliáns köves arany „Kozmikus Szövetségi Csillag” amulettet.

Minden egyes amulett Szeklitova Larisza által kapott sajátos módszer alapján kerül BEAVATÁSRA és FELTÖLTÉSRE.

Az adott ékszer megvéd a szemmelveréstől, átoktól, valamint a finomenergetikai sík negatív lényeitől és még számtalan más pozitív funkcióval is rendelkezik, amiről bővebben itt olvashatnak......

magasabb-vilag.webnode.hu/news/kozmikus-szovetsegi-csillag/

A képen látható arany nyaklánc nem tartozik bele az amulett árába, viszont a felmerülő igény esetén megrendelhető.

Az emberek ilyen vagy olyan terméket vásárolva, általában szeretnének meggyőződni a termék minőségéről.

Ezért a szíves figyelmükbe ajánljuk az alábbi két aura fényképet, amelyek bizonyítják az brillköves arany „Kozmikus Szövetségi Csillag” amulettnek az ember energetikai mezőire kifejtett pozitív hatását.

Az első fényképen az ember aurája látható normális állapotban.

A második fényképen az ember aurája látható, aki 10 percig viselte a BEAVATOTT és FELTÖLTÖTT „Kozmikus Szövetségi Csillag” amulettet.

Ebben az esetben az briliáns köves arany amulett volt használatban.

Mit is jelentenek az adott színek?

Minden egyes faj, az emberiség általános energia spektrumában, a saját energia frekvenciáján halad keresztül, és az adott frekvenciák mindegyike saját alapvető színnel rendelkezik. Mindegyik fajnak a fejlődése folyamatában és a számára meghatározott időkereten belül, el kell érnie a saját Szintjét a szivárvány színspektrumában.

Viszont mindegyik Szint saját konkrét színnel rendelkezik, amely maximális telítettségre csak az adott Szint teljes energia frekvenciáján való áthaladás végén tesz szert.

Most fordítsunk figyelmet az emberiség számára adott hét színre:

Az első faj – a Piros spektrumon ( az aura piros színű) kezdett áthaladni. Ez a fejlődés egy bizonyos meghatározott Szintje.

A második faj – a Narancssárgán

A harmadik faj- a Sárgán

A negyedik faj – a Zölden

Az ötödik faj – a Világoskéken – (2000 év végére az ötödik faj emberének normális fejlődésekor- el kellett volna érnie a világoskék aurát, viszont ez nem valósult meg a jelentős lemaradása következtében. Ezért a Vízöntő-kori Új Imák segítenek az ember finomenergetikai felépítése lemaradásainak a likvidálásában, valamint elősegítik a világoskék szín elérését az ember finomenergetikai burkában.

A hatodik fajnak- a Kék aurát (felgyorsított fejlődéskor pedig a – Lila aurát is) kell felépítenie önmagában. A hetedik fajnak – pedig a Lila aurát kell felépítenie önmagában.

Majd a továbbiakban a szivárvány összes felsőbb spektrumú színe – átmegy FEHÉR színbe. Ha a fókuszáló lencsén keresztül összegyűjtenénk a szivárvány összes színét, akkor megint fehér színt kapnánk. ( A szivárvány akkor jelenik meg, ha a lencsén keresztül felbontásra kerül a fehér szín, majd más feltételek mellett újból kialakítja).

Vagyis az emberiségnek a fejlődése folyamán fel kell gyűjtenie a lelkébe a szivárvány összes színét, amelyek az összességük által és az energiák törvényének bizonyos sajátos kölcsönhatása következtében fehérré, fényessé, csillogóvá alakítják a lelket.

FORRÁS: Larisza Alekszandrovna Szeklitova és Ludmila Leonovna Sztrelnikova

Л.А.Секлитова и Л.Л.Стрельникова

Most már érthetővé válik a számunkra, hogy az aurában ilyen rövid idő alatt végbemenő változások, csak a BEAVATOTT és FELTÖLTÖTT „Kozmikus Szövetségi Csillag” amulett által valósulhattak meg.

És most felmerül a következő kérdés:

Hogy miért lettek az ezüst amulettel készült aura fényképeken más színűek a változások?

Most megint a szerzőket idézzük:

Az amulett védelmi funkciója függ azon fém típusától, amiből az amulett készül. Az arany felel meg a legjobban az amulett ideális konstrukciójához, mivel maximális energiabefogadó képességgel rendelkezik.

Minél magasabb az arany próbája, annál magasabb a szimbólum energiabefogadó képessége, és minél keményebb a fém, annál nagyobb a szimbólum energiabefogadó képessége.

Valamint nem szabad elfelejteni, hogy az arany tükrözi az eljövendő Arany Fajt, akinek az összes paraméterét illetően, az arany „Kozmikus Szövetségi Csillag” amulett fog a leginkább megfelelni.

Az arany a legmegfelelőbb fém, hiszen az arany a lélek magas Szintű energiáinak a legjobb felgyűjtője, ezért a legjobb módon képes az ember energetikájával való munkára, elnyelve az energia felesleget majd átadva azt a energiahiányban szenvedő beteg szerv számára.

Valamint az amulett az antenna funkcióit is megőrzi, továbbítván az energia egy részét a Fentiek számára.

Az arany – egy fém, amely energiát koncentrál önmagába, segít a kimerült idegrendszernek, kristálytiszta tisztaságot ad a tudat számára és segít bizonyos meghatározott helyzetekben meglátni a láthatatlant, megerősíti a napfonat csakrát, és a kis méretű „Kozmikus Szövetségi Csillag” formájú arany fülbevalók meg erősítik a látást.

Larisza Alekszandrovna Szeklitova és Ludmila Leonovna Sztrelnikova

Л.А.Секлитова и Л.Л.Стрельникова

Ha Önök még nem tudták eldönteni, de megengedhetik maguknak az adott vásárlást, akkor mi kimondottan ezt az amulett modellt ajánljuk Önöknek megvételre!

Különböző ízlésnek megfelelő,

Különböző fémből készült,

különböző energia frekvenciákkal rendelkező „Kozmikus Szövetségi Csillag” amulettek közül választhatnak. A választás Önöknél van!!!!

Ára: 1200 EUR

Fizetési feltételek: utalással történő 100 % előre fizetés

Szállítási költség: 10 EUR

Az amulettek Magyarországon nincsenek forgalomban.

Megrendelhetők a magasabb.vilag@gmail.com  címen