VÁLTOZÁSOK

2017.08.25 09:09

Maga a Föld, mint egy hatalmas élő lélek, csak azért megy át egy új tökéletesedési szakaszba, mert minden egy teljes egységben fejlődik. Ezért a bolygó ugyanúgy függ fejlődésében az emberiségtől, mint az emberiség a bolygótól. Ebből adódóan bárminemű változás, amely az emberi környezetben történik, a Föld fizikai- és finomenergetikai struktúráiban is változást idéz elő.

 Az ilyen változásokról az emberiség Felsőbb Tanítói a következőképpen nyilatkoznak:

 „ Az elkövetkező években a Föld és az emberiség gyökeres változásokon fog keresztül menni. Az emberiség teljes transzmutációs folyamata fog végbemenni. Az adott folyamat maga után vonja a morális- erkölcsi nézeteknek-, a gondolkodásmódnak-, az életbeli pozícióknak és mindannak változásait, amely körülveszi az embert, valamint ami magában az emberben található ( ezek is világok és „finomenergetikai” testek).

 Magának az újjászületésnek a hosszú és bonyolult folyamata az új élet szükségszerűségéhez vezet, amelyben az Új Tudás -Ismeret fog támpontként szolgálni az emberek számára, hiszen nélküle nem létezik sem cél, sem ismeret az ISTENRŐL , valamint az ellentétéről – a Sátánról.

 Az Új Tudás már nem a Bibliához hasonló meseszerű variánsban kerül bemutatásra -átadásra, hanem a létező realitások eredeti tartalmában, amelyek feltárják az emberek számára az ISTENT - mint a Hatalmas Magaspotenciálú Egyént, Aki ¼ részben az alkotás pozitív szubsztanciájából és ¾ részben pedig a számítások negatív rendszeréből tevődik össze. Ez már az- az igazság, amelyet már képesek lesznek felfogni a hatodik faj emberei és saját intellektusukkal, valamint szívükkel és lelkükkel befogadni, hiszen az adott három összetevő - egy teljes egészet képez amely a hatodik faj emberénél megfelelő módon fog fejlődni.

 Történelmileg úgy alakult, hogy az önök korszakának kezdetén nem fejlődhetett az Egységes vallás, éspedig abból az okból adódóan, hogy az ötödik faj embere a területek, nemzetek felosztásával és a hatalomért való harccal kezdett el foglalkozni. Valamint minden egyes emberi rassz és nemzet belevitte a Bibliától való saját elhajlásait.

 A hatodik fajban nem lesz terület felosztás és hatalomért való harc sem lesz. Egy nemzet lesz és egy nyelv az összes földlakó számára, vagyis mindez egy szilárd alapot fog biztosítani az Egyhitűség Földön való megteremtéséhez. Végeredményképpen, mint ahogy az összes Magasabb Lény is, az emberek telepatikus úton fognak egymással kommunikálni. Fennhangon beszélni méltóságon alulinak fog számítani.

Az emberek tudata eléri azt a szintet, amikor már képesek lesznek a gondolatok, a képi formák és a test önirányítása által való létezésére. Az Új Tanítás elhozza az emberiség számára az Egyhitűséget. Az új vallás létrehozásának történelmi okai- a régi vallás új vallásba való szükségszerű újjászületésében nyilvánul meg, amely az emberiség transzformációjának az ötödik fajból a hatodik fajba való átmeneti szakaszával és a Föld egészének a geomorfológiai változásaival kapcsolatos.

 Ha a Magasabb Szintű Kozmikus okokról beszélünk, amelyek arra ösztönöztek az új évezred határán, hogy átadásra kerüljön az emberek számára a természet igaz létezéséről szóló új ismeret - tudás, akkor a legfőbb ok közülük: a minden Létezőnek a tökéletesedésre való törekvése. A Kozmosz is a tökéletesedésre törekszik és így benne is mindennek e felé kell törekednie az evolúción keresztül, ezért az átadott tanítás: új tudás- ismeretet és új információt vagy energetikát tartalmaz. Az egyéni adatbankban való felgyűjtésük minden egyes individuumot a tökéletesedéshez vezeti.

MI a hatodik fajt megnyitó új emberek, valamint az elkövetkezőket alkotók számára adjuk át azt a sokkal tökéletesebb információt, amely a végső cél felé irányítja őket az elkövetkező kétezer év jelen szakaszában. Az adott végső cél megértése által történik az emberiség elkövetkező transzmutációja, majd a fejlődés meghatározott fázisának az elérése. MI megint új tudást fogunk továbbítani, amely majd elvezet a végső célig, de már a tökéletesedés egy másik szakaszában. Ez így fog történni mindaddig, amíg az ember át nem megy a Földön létező összes fejlődési szakaszon.

 Mindezek után Mi leellenőrizzük és eldöntjük – hogy sikeres volt- e a Mi kísérletünk a Földön és , hogy milyen lelkeket kaptunk ennek eredményeképpen. A Mi kísérletünk: a Szeretetnek a „mindenki felé” és „mindenek felett „ való fejlődésében nyilvánult meg. Az egyetemes szeretet - az általános alárendeltség és a kölcsönös megértés kulcsa. Azon alárendeltség, amely tiszteleten és szereteten alapszik – az a lélek evolúciós érettségének és felsőbb Szintű tudatosságának jele.

 Mindenki tisztelete- azon magas Szintű erkölcs és emelkedett érzelmek által kerül elérésre, amelyet az Új Tudáson keresztül Mi adunk át önöknek. Az erkölcs – ezek azon új törvények, amelyek szerint a társadalomnak fel kell építenie önmagában az elkövetkező fejlődési célt és törekednie is kell ehhez a célhoz , hiszen cél nélkül az élet - sem élet és a halál -sem halál. „

FORRÁS: SZEKLITOVA LARISZA , SZTRELNIKOVA LUDMILA