VÁLASZ PÜTHAGORASZNAK

2021.10.29 18:43

    Az adott könyv feltárja az ember számára a Földön való létezése számos rejtélyét, a finomenergetikai sík azon konstrukcióiról mesélve, mint a múlt és a jövő hologramjai, továbbá azok meglátogatásának lehetősége. 

   Az olvasó megtudja, miképpen szerveződik élete a materiális világban, és az idő hogyan irányítja mozgását a szituációk hologramjai szerint. Az olvasó először értesül arról, hogy mi az a Jövő-, és Múlt időhurok, valamint még sok minden más is feltárul számára a saját programja működésében. Megtudja miképpen gondolkodik az ember a programja szerint, hogyan jelennek meg a vágyai és érzései, valamint hogyan működik az intuíció a programban.

    Az olvasónak feltárulnak némely számok, szavak és misztikus írók titkai; megtudhatja, hogy mely költők sorolhatók a látnokok közé; honnan származnak a horrorfilmekkel kapcsolatos információik, és mit látott előre Püthagorasz.

 Számos új részlet fog feltárulni számára a programokról, annak végső pontjáról, a zsákutca-holtpont szituációkról, valamint arról, miképpen működik az idő az ember programjában. A könyv feltárja a Tűz-, a Létezés-, a Halál-. és az Idő Lények titkait; a könyv lapjairól kiderül, hogy ki válhat Törvények Lénnyé, és még sok minden mást is megtudhat a Lényeknek nevezett ismeretlen entitásokról.

FORRRÁS:  SZEKLITOVA LARISZA, SZTRELNIKOVA LUDMILA  " VÁLASZ PÜTHAGORASZNAK"