ÚJ VALLÁS - A VILÁGEGYETEM KOZMIKUS TÖRVÉNYEI

2023.08.18 15:53

A kétezredik év - egy feltételezett határvonala: az új korszakváltásnak, a fajoknak és az embereknek, valamint a régi vallásnak az új tudás-ismeretre való lecserélődésének. A katasztrófák következtében magának a Földnek is megváltozik az arculata, megváltozik a bolygó klímája és a felszíne. És az adott grandiózus átalakulási folyamatokban az új tudás-ismeret bevezetése, és elterjesztése, mint az emberiség belső szellemi alapelvei lecserélése, teljesen természetes és szükségszerű folyamat.

 Az ISTEN és a Magasabb Hierarchok által továbbított új információ, új tudás-ismeretet ad át az emberiség számára magáról az ISTENRŐL, a Sátánról, és a Világmindenség teljes felépítéséről. Elősegítve az ötödik faj emberei számára a megismerési cenzus kitágítását, valamint ez által lerakva a fejlődés alapjait a hatodik faj számára. 

Az eljövendő emberiség számára új fogalmak, és a létezés új törvényei kerülnek átadásra, csatlakoztatva és bevonva őket ez által azokhoz a Magasabb Szintű Igazságokhoz, amelyek a teljes fizikai Kozmosz életét, és az ISTEN Szellemi Hierarchiája életét is irányítja.

 Az embernek nem a Földi síkú törvények által kell tökéletesednie, hanem azon törvények által, amely szerint az egész Világmindenség is létezik. Ez- az ember első lépés megtétele a Magasabb Világhoz történő csatlakozásához. 

Az ember először vezéreltetik nem a saját szűk kereteken belül létező világának a normái és szabályai szerint, hanem azon grandiózus fejődési normák által, amelyek szerint a mi hatalmas Világmindenségünk él és létezik. Ezért a Tízparancsolat helyett, amelyek átmenve az elkövetkező ezredévbe továbbra is teljes körűen érvényben lesznek, az emberiség számára száznál több Kozmikus Törvény került átadásra.

 A törvények száma majdnem a mértani haladvány szerint növekszik. A törvények gyorsított számbeli növekedését, a hatodik faj modern kori fejlődési tempója idézte elő. 

Az egyik legalapvetőbb tízparancsolat a Biblia szerint: „Ne ölj”. Érdekes lett volna megtudnunk, hogy vajon ki adta át a Magasabb Tanítók közül a Föld számára az adott Tízparancsolatot.

 Ezért megkérdeztük az ISTENT: 

-Ki volt az első az Irányítók közül, aki átadta az emberek számára a „Ne ölj” Tízparancsolatot?

 -Természetesen ÉN/ISTEN, mivel ÉN vezettem Krisztust.

FORRÁS: SZEKLITOVA LARISZA, SZTRELNIKOVA LUDMILA " MAGASABB VILÁGOK TITKAI"