TUDÁS-ISMERET ÁLTAL VALÓ TISZTÍTÁS JOBB, MINT A POKOLBAN VALÓ TISZTÍTÁS

2019.02.03 17:13

 Kérdés. Figyelemmel kíséri-e az Irányító a tanítványa által tanulmányozott információt? Az utóbbi időben elég gyakran vagyok beteg, bár számos különböző könyvet és folyóiratot is olvasok. Kapcsolatban van e mindez valamiképpen az általam olvasott anyaggal?

 Válasz. Az Irányító okvetlenül figyelemmel kíséri a könyveket olvasó tanítványát, és ha mindaz amit olvas hozzájárul lelke fejlődéséhez, akkor az Égi Tanító örül, hogy hasznos tudással gazdagítja a lelkét. Különösen akkor örül az Irányító, ha az ember a mi könyveinket olvassa, mivel azok nem csak növelik a tanítvány általános fejlettségi Szintjét, hanem elősegítik annak megtisztítását.

 Ami a többi információt, az újság és folyóirat sajtót illeti, azok nagyon sok alacsony Szintű piszkos energiát tartalmaznak, amelyek bizonyos dugókkal zárják el az olvasó energia csatornáit, így ebből adódóan különféle betegségek keletkezhetnek nála.

 A jelenkori ember túlzottan telített piszkos energiákkal a rossz minőségű élelmiszerektől, és legfőképpen a sárga sajtó által tartalmazott különböző alacsony Szintű információktól. Mindez a különböző szervek megbetegedéseihez és működésük rendellenességeihez vezet.

 A könyveinket tartalmazó információ nagyon jól tisztítja az embert, mivel a szövegek magas Szintű energiái elkezdik kiszorítani azon különböző alacsony energiáktól keletkezett piszkot, amelyet a szervezett az elmúlt évek alatt felhalmozott magában.

 De az ilyen tisztítás a mi világunkban sokkal jobb, mint sem a legjelentéktelenebb tisztítás a Pokolban. Ott sokkal szigorúbb tisztítási módszerek lesznek, ezért tisztuljanak az új tudás-ismeret segítségével.

FORRÁS:  SZEKLITOVA LARISZA, SZTRELNIKOVA LUDMILA : "Новейшие сведения о развитии души"