Szekták a pozitív* Rendszertől

2019.10.12 07:54

 Kérdés. Az embernek sok eltévelyedése lehet az életben, amelyek nem azért jelennek meg, mert nincs megelégedve ISTENNEL, hanem azért mert nagyon sok dolgot nem ért vagy, ahogy maguk a hívő emberek mondják a „tudatlanság állapotában tartózkodik”.

 Ebből adódóan számításba kerül-e a Legfőbb Bírák által mindaz, amit a lélek naivan gondolt, vagyis amikor esküdt tett valamikor az akkori ISTENHEZ való hűségéről, csak Neki akarván szolgálni, valójában pedig kiderült, hogy a Sátánnak tett esküt, ráharapva a csalijára? Hiszen az összes ember, aki valamilyen szektához tartozik, őszintén hiszi, hogy az igaz ISTENNEK szolgál. Nagyon gyakran pedig életük végéig eme tévhitben maradnak.

 Válasz. A szekták lehetnek a pozitív Rendszertől, de a negatív Rendszertől is lehetnek. A pozitív Rendszer ellenőrzi az ISTENNEK szolgálni akaró ember hite erősségének mértékét és lehetséges eltévelyedéseit. 

A negatív Rendszer pedig különféle csalikat helyez el a lelkek számára, ez által áthúzva őket magához. Természetesen a lélek összes eltévelyedése számításba kerül majd a Végítéleten, viszont az ember számára még további életek adatnak, amelyekben vagy „felnyílik a szeme” vagy továbbra is saját eltévelyedéseiben marad és ezért az alacsony világokba kerül lebocsátásra.

 De semmilyen szekta, legyen az akár pozitív - nem kívánatos. Viszont a pozitív szekta hozzájárul ahhoz, hogy élete nehéz időszakaiban visszatartsa az embert a végleges degradációtól, vagyis megtartja az ember által elért bizonyos fejlettségi Szintet. Ténylegesen az ilyen lélek tökéletesedése teljes egészében leáll, viszont nem degradálódik, és nem zuhan lefelé.  

FORRÁS: SZEKLITOVA LARISZA, SZTRELNIKOVA LUDMILA: " A FÖLD TITOKZATOS DUBLŐRJEI"