ÖTÖDIK FAJ

2022.10.28 19:36

Jelenleg az ötödik faj* embereinek fizikai burka is, mint ahogy minden más fajé, elavult. Egyrészt a génkódja meggyengült, a fejlődés időben való elhúzódása miatt degenerálódott-elkorcsosult.

 Másrészt pedig, az elkorcsosulása az erkölcsi és etikai törvények megsértése miatt következett be. A kicsapongás, erkölcstelen élet a génkód degenerációjához, az immunrendszer gyengüléséhez vezet.

 Mindez pedig a betegségek számának növekedéséhez vezet, ami a modern emberiségnél megfigyelhető. Régebben azt mondtuk, hogy bizonyos betegségek a program által kerülnek megtervezésre, és adatnak az ember számára karmikus, valamint más okokból adóan.

 Azonban az ötödik fajunk vége felé rengeteg, nem tervezett betegség jelent meg, amelyek pontosan a génkód gyengülésével és elkorcsosulásával kapcsolatosak. Mindez pedig a számos okok egyike az emberi test formája megváltozásának.

 Viszont mindez nem magától változik a legéletképesebb egyedek természetes kiválasztódása révén, hanem mesterségesen, a biomatéria földi Szintű fejlődése evolúciós irányát kontrolláló Legfelsőbb Teremtők által. Természetes feltételezhetnénk, hogy elegendő lenne ha csak speciális kódok adatnának az embernek a teste evolúciójához, amelyek segítségével megváltoztathatná a teljes biológiai struktúráját.

 Mivel azonban az evolúció* minőségi fejlődési iránnyal rendelkezik, ezért a Fentiek által kerül ellenőrzésre, és mesterségesen a szükséges irányba irányításra, mindaz pedig, ami eltér a Számukra szükséges iránytól, kivéttetik az evolúcióból.

FORRÁS: SZEKLITOVA LARISZA, SZTRELNIKOVA LUDMILA "AZ EMBER LÉTREHOZÁSA"