ÖREGSÉG AZ ARANY FAJBAN

2023.07.31 20:59

Párbeszéd ISTENNEL

- Mit mondhat nekünk az öregségről?

 -Öregség nem lesz. Arra a következtetésre jutottunk, hogy a leggazdaságosabb ember modell - a középkorú ember. Vagyis az Arany Fajban a harmincéves forma fog dominálni, ami az ember számára számos kiváltságot fog biztosítani a fejlődésében. Az öregség az ötödik faj számára volt szükséges, amely a nevelés egy kiegészítő módjaként elősegítette a lélek számára, bizonyos meghatározott minőségek-tulajdonságok felgyűjtését, mint például a gyenge és elesett ember iránt való együttérzés, az idősek tisztelete stb.

 Az öregség lehetővé tette az embernek, hogy egy új megközelítésből tekintse át az életét, vagyis azon tudatosságot amit nem adhatott meg számára a fiatalsága, azt az öregségtől kapja meg.

 Vagyis az öregség - az olyan kevésbé fejlett egyének kemény nevelési variánsa, akik nincsenek tisztában az élet és létezés valós céljával, és túlzott egoizmussal rendelkeznek. Azon magasan fejlett ember számára, aki már elég hosszú utat tett meg az evolúciós fejlődésében, annak már nincs szüksége az öregség által felgyűjtendő minőségekre-tulajdonságokra, mert már magas Szintű tudatossággal rendelkezik, valamint már felgyűjtésre kerültek általa a lélek számára szükséges jellemzők.

 A Magasabb Világokban olyan fogalom, hogy öregség, egyáltalán nem létezik, mivel mindegyik Felsőbbrendű Egyén, aki minél idősebb, annál nagyobb erőhatalommal rendelkezik, annál szebb és bölcsebb, ellentétben az önök korával, ahol ellenkezőleg minél öregebb az ember – annál gyengébb, és a kinézete is megváltozik.

 De mivel az ember már elérkezett a fejlődés egy új szakaszához, ezért már megszűnt a szervezete számára az öregség iránti szükséglet. Azon kívül MI az öregedési folyamatokba befektetett energiát is megspóroljuk. Igen, ahhoz hogy a program szerint elinduljon a materiális burok öregedési folyamata, vagyis a fiatal szervezet öreg szervezeté váljon, és az összes folyamat a megszűnés irányába forduljon, ahhoz hatalmas energiabefektetés szükséges. De az ember nevelésének az érdekében, MI hajlandóak voltunk az adott energetikai befektetésekre. Ebből adódóan az öregség nélküli emberi civilizáció, gazdaságosabb Számunkra.

FORRÁS: SZEKLITOVA LARISZA, SZTRELNIKOVA LUDMILA " MAGASABB VILÁGOK TITKAI"