MIKOR HAGYJA EL A FÖLDET A SÁTÁN

2019.09.01 12:15

 Kérdés.  Jelen időben ugyanolyan hosszú ideig nem kerülnek a saját Rendszereikbe, mind a pozitív mind pedig a negatív lelkek. Miért nem viszi el magával a saját embereit a Sátán, hiszen ők szigorú és merev program szerint haladnak és nekik a hibákat sem kell ledolgozniuk, hogy mindehhez továbbra is a Földön maradjanak. Vagyis mikor fog minket végleg elhagyni a Sátán? 

 Válasz. Jelenleg az ISTEN Hierarchiája és a Sátán Hierarchiája közötti erőarány kérdésének eldöntése zajlik, amely arány csak egyedül az ISTEN által kerül meghatározásra. Vagyis ebben az átmeneti időszakban egyedül csak Ő/ISTEN fog dönteni minden egyes személy további sorsáról, ebből adódóan a negatív Hierarch is csak ez után tudja majd elvinni a saját lelkeit.

 Az ISTEN által meghatározott erőarányoktól függően azon negatív lelkek, amelyek meghaladhatják a megengedett számbeli határértéket a Sátán hatalma javára, azok elpusztításra – dekódolásra kerülnek. Minden egyes lélek szigorú elbíráláson megy keresztül, de mielőtt még elhagynák a Földet, kötelesek lesznek megvárni a Fentiek döntését.

 Még a negatív egyének közül is csak a legjobbak kerülnek a Végítélet előtt kiválasztásra, vagyis azok, akik több mindenhez értenek, és több mindent tudnak. Majd az adott szigorú kiválasztás után az összes felesleges negatív lélek dekódolásra kerül, hogy a pozitív- és a negatív Hierarchia között fennmaradjon a szükséges erőarány. Mivel az összes felesleges negatív lélek erőfölényt adhat a negatív irányban, ami ISTEN számára nem kívánatos.

 Ezért, amikor az ötödik fajtól a hatodik fajba való átmeneti szakaszban már véglegesen minden kiszámításra kerül, valamint az adott számítások megtestesülnek a szükséges számú lélekben, majd csak akkor fogja a Sátán elvinni magával a saját alárendeltjeit és azokat, akik már korábban is az Övéi voltak, valamint azokat, akik a Végítélet után átadásra kerültek számára.

 Vagyis mindez arról szól, hogy a Földön végre befejeződnek a negatív lelkek által elkövetett gonoszságok, valamint első alkalommal fog eltűnni a földi világból az agresszió és a kegyetlenség, majd beköszönt végre az-az élet, amiről már olyan nagyon régóta álmodozott a lakosság pozitív része.

 Viszont az, hogy bekerül-e a hatodik fajba az összes pozitív lélek, azt még egyelőre nehéz megmondani. Mindezt majd az Ítélet eldönti. ISTENNEK nem kellenek akármilyen lelkek, hanem csak olyanok, akik méltóak lesznek az ISTEN „ Aranytartalék Lelkei” közé. Ezért a Bírák nehéz kiválasztás előtt állnak, hogy az arra méltatlanokat ne engedjenek át az öröklétbe, még azok közül sem, akik pozitívnak gondolják magukat.

 Ezért a lelkek ötödik fajból való kiválasztása mind a pozitív-, mind pedig a negatív egyének számára nehéz lesz és tragikus. Hiszen először válogatnak lelkeket nem csak egy testetöltésre, vagy egy faj számára, hanem az öröklét részére. A Fentiek mindent megtettek azért, hogy ahogy csak lehet, minél magasabbra emeljék az embert. Az, hogy miképpen is használta fel a számára adott lehetőségeket, az mindig is az embertől függött.

FORRÁS: SZEKLITOVA LARISZA, SZTRELNIKOVA LUDMILA  " A FÖLD TITOKZATOS DUBLŐRJEI"