Lesz e Végítélet a könyveinket olvasók számára

2022.08.02 03:19

Kérdés. Jó lenne pontosan tudni, hogy lesz-e Végítélet az Önök olvasói felett, és mindnyájan átmennek-e hatodik fajba?

 Válasz. Egyetlen egy ISTENHEZ tartozó lélek sem kerülheti ki, sem a Magasabb Ítéletet sem pedig, a Végítéletet. Ezért érinteni fogja mindegyik azon pozitív embert, aki a jóság és a fény felé törekszik. Az információnkat olvasókat pedig már kiemelt figyelemmel kísérik a Fentiek.

Viszont az olvasók között negatív lelkek is találhatók, akiknek célja a Tanításunk kompromittálása, annak kritizálása stb. Ezért az ilyen lelkek nem mennek át a hatodik fajba.

 Ezenkívül az új információt a régivel, elavulttal összehasonlító és ellentmondásokat kereső pozitív dogmatikus lelkek is vannak. Nekik még három testetöltés adatik ellenőrzés céljából. Ha átmennek az adott testetöltésekben felajánlott próbatételeken és megpróbáltatásokon, akkor ők is átengedésre kerülnek.

 Vagyis a lelkek némelyike lehetőséget kap a Végítéleten hibáik, és dogmáik felismerésére. Viszont minden esetben individuális lesz a kiválasztás, vagyis az eredmény függni fog az ember által előző inkarnációiban felgyűjtött pozitív, és negatív minőségek, és tulajdonságok arányától.

FORRÁS: SZEKLITOVA LARISZA, SZTRELNIKOVA LUDMILA  " A FÖLD TITOKZATOS DUBLŐRJEI"