KÜLÖNBÖZŐ FAJOK (RASSZOK) HÁROM RASSZ LÉTREHOZÁSA: A FEHÉR, SÁRGA ÉS FEKETE

2023.02.07 13:35

 Mint ahogy a Fentiek mondták, a fehér, sárga és fekete rasszok a mi ötödik civilizációnkban jelentek meg. Ha voltak is az előző civilizációkban bőrszínbeli különbségek az embereknél, azok mások voltak, mint a jelenkori színes bőrű fajoknál, és nem képezték az emberek modern színbeli különbségei felépítését.

 Mindegyik faj (rassz) színe az általuk feldolgozott energia típusokhoz kapcsolódott. A három rassz - a materiális forma három típusát jelenti, amelyek az energiák különböző tartományaival való munkára kerültek megtervezésre, ezek három fő, minőségileg különböző fajta energiát jelentenek.

 De bár a környezet hatással van a sejtek mutációjára, azonban önállóan nem képes ilyen átalakulás előidézésére, az egyik formából a másik formába való transzformációra. Például, az emberiségnek az a véleménye, hogy a fehér faj a környezet hatására alakult át negroid fajjá. Továbbá, a sárga faj is a környezet hatására alakult ki.

 Valójában azonban a természetben nem történtek ilyen transzformációk. Mindez a tudósok téves magyarázata. A három faj (rassz): fehér, fekete és sárga – a Kozmosz Felsőbb Materiális Rendszere által kerültek külön-külön létrehozásra, majd kész formában a Földre való lehozásra a számukra szükséges területekre.

 Továbbá egyik rassz sem transzformálódott át soha egy másik rasszá. A Legfelsőbb Forma-Fejlesztők a Saját magasabb rendű céljaik érdekében teremtették őket különbözőknek. Továbbá az ötödik fajból a hatodik fajba sem történik fokozatos átmenet, mint ahogyan azt az ember elképzeli – az egymást követő sorozatos transzmutáció révén.

 Az új faj a régi alapjain kerül létrehozásra, de más technológia szerint, ezért különféle kísérletek zajlanak. Az ötödik faj*, mint forma, idejét múlta, konstruktívan elavult, ezért az emberiség a szükséges időben a régi formát lecseréli egy új formára. Külsőleg hasonlítani fog az előzőre, viszont az energetikai felépítése teljes mértékben tökéletesítésre kerül.

FORRÁS: SZEKLITOVA LARISZA, SZTRELNIKOVA LUDMILA " AZ EMBER LÉTREHOZÁSA"