KÜLDÖTTEK

2018.03.08 17:14

  Az emberiséget megmentő Új Tudás-Ismeret az ISTEN Küldöttein: Szeklitova Larisza Alekszandrovnán, Sztrelnikova Ludmila Leonovnán és Sztrelnikov Alekszander Ivanovicson keresztül került átadásra. Ők magas Szintű energetikai potenciállal rendelkező kozmikus és planetáris Szintű lelkek, akik az ISTENI Hierarchia különböző Felső Szintjeiről érkeztek és a közös misszió elvégzése miatt lettek egy családba egyesítve.

 Szeklitova Larisza rendelkezik közülük a legmagasabb Szintű energetikai potenciállal, aki egy kis bolygó formájában történő fejlődési szakasz megtétele által gyűjtötte fel a szükséges energetikai potenciált. Az ilyen lelkek egyetemes kozmikus tudással és erőteljes energetikai potenciállal rendelkeznek. Ők csak rendkívüli esetekben kerülnek leküldésre a Földre, mint például: civilizációk korszak váltásakor, és az Új Tanítás létrehozásakor. A Fentieknek nagyon sokat kellett dolgozniuk azon, hogy az erőteljes planetáris lelket az ember fizikai testébe helyezzék, nem égetvén el az adott testet.

 Több, mint tíz éven keresztül, vagyis 1989-től kezdődően, folyamatosan keresztülmenve a megmérettetéseken és a transzcendentális iskola tudásának megértésén, ők a különböző Felsőbb Szintekkel kommunikálva, és egyre magasabbra emelkedve saját ismereteikben, valamint a Hierarchia lépcsőfokain is addig, ameddig méltónak nem találtattak arra, hogy Magával az ISTENNEL találkozzanak, azzal az ISTENNEL, Aki átadta az emberek számára a Bibliát, Aki létrehozta a mi világunkat és Világegyetemünket, valamint a lélek valláson keresztül Hozzá-ISTENHEZ való felemelkedésének és emelésének Grandiózus tervezetét.

 A Közvetítő – egy olyan sajátos finomenergetikai felépítéssel rendelkező ember, aki a kozmoszból érkező új és erőteljes energia fogadására és az energia másokra való elosztására tervezett. Mivel az energia – információ, ezért minél összetettebb az információ, annál erőteljesebb az energia. A közvetítő az energia sifrírozott nyelvezetéről fordítja le emberi nyelvezetre az információt, hogy hozzáférhetővé tegye a szélesebb tömegek számára.

 A közvetítő - a finomenergetikai világból származó információnak a mi fizikai világunkba való továbbítója. Szeklitova Larisza Alekszandrovna és Sztrelnikova Ludmila Leonovna, mint az ISTEN Küldöttei, a kapott hatalmas terjedelmű Új Tudás-Ismeret anyagot, három különböző nehézségi Szintű információ formájában bocsátották az emberiség rendelkezésére.

 A Küldöttek transzformálták át „ Új Tanítássá „ az ISTEN által kétezer évenként a Földre továbbított erőteljes „Hatalmas Tűz” energiát . Az adott Tanítás 2017.12.20 -ig 65 könyvet tartalmazó négy könyvsorozatban került kifejezésre, amely a teljes emberiség számára rendeltetett. Az adott könyvekben átadásra kerülő információ unikális a maga nemében, mivel olyan Tudás-Ismeretet tartalmaz, amely eddig ismeretlen volt az ember számára.

FORRÁS: SZEKLITOVA LARISZA, SZTRELNIKOVA LUDMILA