KRISZTUS KERESZTRE FESZÍTÉSÉNEK JELENTÉSE

2019.04.29 14:35

...Krisztusnak a kereszten való mártírhalál volt előkészítve, mivel abban az időben széles körben elterjedt az ilyen büntetés. Korábban minden halálra ítélt hitehagyót és bűnözőt szokás szerint keresztre feszítettek. Viszont mindennek bizonyos energetikai jelentése is volt.

 A kereszt a legjobb energia kibocsátó-sugárzó, amely képes az energiák megszűrésére, valamint egymásra kölcsönösen merőleges elemekkel rendelkezik, amelyek a két világ - vagyis a materiális- és szellemi világok egyesítését szimbolizálják.

 Energetikai szempontból nézve a kivégzés folyamatában való részvétel során az ember szenvedés energiát termelt, amely ugyanazon a kereszten keresztül jutott a földi rétegbe, amelyen a megkínzott ember lett keresztre feszítve. Mindezen energia pedig a Kozmosz bizonyos meghatározott helyein összegyűjtésre került és a Föld védelmére szolgált.

 Az emberek a szenvedéseiken keresztül tisztították a Föld finomenergetikai burkait azon negatív energiáktól, amelyet saját maguk hoztak létre a negatív cselekedeteik és gondolataik által.

 Tényleg nem lehetett egy kevésbé fájdalmas halált választani az ISTEN fiának, miért volt erre szükség?

 Krisztus halálának két követelményt kellett önmagában egyesítenie, vagyis okvetlenül szükség volt az új vallásnak a kereszttel és a kereszt jelével való összekapcsolására, ami tökéletesen beépült a keresztény hitbe. Ráadásul pedig Krisztus a szenvedésein keresztül megváltotta a kozmikus karmáját, mivel a másik bolyó lényei is megtapasztalták a halál agóniáját.

 Ennek a kivégzésnek nagyon figyelem felkeltőnek-hatásosnak kellet lennie abban az időben, mivel az embereknek az elkövetkező kétezer évben is emlékezniük kellett rá.

 Ezen kívül pedig a kereszt mély fizikai alapokkal rendelkezik, vagyis a keresztet - mint antennát okvetlenül be kellett vezetni a keresztények mindennapi életébe. Mivel a Hierarchikus Rendszerek által eldöntésre került, hogy a Földről a Felsőbb Szférákba antennák segítségével fog történni a szellemi-lelki energia felgyűjtése, ezért ezen célból energia tárolókat/felgyűjtőket -egregorokat kellett építeni.

 Az antenna kereszt alakúra lett tervezve. Ahhoz pedig, hogy az embert rávegyék arra, hogy mindenhol - vagyis a mindennapi életben és a társadalomban is használja ezeket az antennákat, ezért eldöntettet Krisztus számára a kereszten való mártírhalál. 

 Mivel az ember megszerette Krisztust, mint a saját Megváltóját, ezért a keresztet is megszerette, amire Jézus Krisztus keresztre feszíttetett. Vagyis ilyen módon az ember elkezdte imádni Krisztust és a keresztet.

 A kereszt a HIT szimbólumává vált. Minden családban megjelent és a tiszta energia kis kibocsátójává vált. Így terjedt el a kozmikus antenna a Föld egészén. A Hierarchikus Rendszer pedig könnyen összegyűjtötte azon szellemi-lelki-spirituális energiát, amely az ember által termelt legtisztább energia.

FORRÁS : Секлитова Л А.,  Стрельникова Л. Л. : Новое о религии