A Koronavírusról röviden - Szeklitova Larisza üzenete

2020.03.19 21:02

  Jelenleg ez egy nehéz időszak az egész emberiség számára. Ugyanis elkezdődött a lelkek intenzív tisztítása. Mindez pedig a Pokol zsúfoltságával kapcsolatos valamint azzal, hogy megkönnyítsék és felgyorsítsák az emberek bűnöktől való megtisztítása munkáját, ezért példátlan intézkedéseket hoztak, amelyek funkcionálisan arra irányulnak, hogy az emberek még az életükben megszabaduljanak egy bizonyos fajta bűn piszkos alacsony energiáitól.

 Hasonló intézkedések a Végítéletet megelőző időszakban kerülnek meghozásra, amikor nagy számú lélekcsoportok érkeznek, amelyek további felosztást igényelnek a Rendszerekben való közelgő elhelyezésükhöz vagy a dekódolásukhoz.

  Viszont a legtisztább lelkek soha nem fogják elkapni az adott vírust, amely"csodás módon" elkerüli őket. Ezért dolgozzanak önmagukon, ellentétes cselekvéssel önállóan semlegesítsék bűneiket, hogy később mind önöknek mind pedig a Fentieknek kevesebb problémája legyen az önök megtisztításával.

   Ne felejtsék el, hogy a „Világegyetem Törvényei” és az imáink ( Új Vízöntő-kori Kozmikus Imák) nagyon energikusak, és a lehető leggyorsabban képesek a legtisztább energiával feltölteni- és a vírus terjedési határa feletti Szintre emelni a lelküket.

   De mindez függ a bűneiktől való önálló megtisztulástól és önmagukkal végzett összetett és intenzív szellemi munkától. A Fentiek mindig küzdenek azokért, akik minden erővel megpróbálják követni az igaz utat. Tehát segítve saját maguknak az öntisztulásban, ez által a Fentieknek is segítenek. Mindenkinek kívánom, hogy méltóságteljesen élje át ezt a nehéz időszakot. Fegyelmezetten tartsák be az izoláltságot és gondoljanak másokra.

Én mindig önökkel vagyok, éjjel és nappal! Szeklitova Larisza