ISTEN Hatalmas Projektje / A három Föld

2018.03.06 17:53

“ ISTEN célja, hogy az emberekkel való közvetítői kapcsolat által átadja az emberiség számára a Világegyetemről szóló azon új és objektív fogalmak kinyilatkoztatását, amely elősegítené az emberiséget egy új világlátás kifejlesztésében.

 Szeklitova Larisza, Sztrelnikova Ludmila „ Az Égi Tanítók titkos élete”

 ISTEN Hatalmas Projektje 1.rész

 A három Föld

 A mi bolygónk, csak egy homokszem a Világegyetemben, egyike a több millió más bolygónak. Viszont a Fentiek kiemelt figyelmet fordítanak rá, mivel ez az Ő kísérletük. Amely abban nyilvánul meg, hogy a mi Földünkön kívül, még két ilyen Föld létezik, eltolódván az időben.

 A Jövőbeli-Föld 200 évvel megelőzött minket az időben, a Múltbeli -Föld pedig 18 évvel lemaradt az időben a mi Föld bolygónktól. Az adott bolygók nem hologramok, hanem materiálisak, viszont más dimenziókban léteznek.

 A dublőrök szükségszerű létrehozása okát, az emberiség megjelenése idézte elő. Figyelemmel kísérve az első emberi fajt, az a következtetés került a Fentiek által levonásra, hogy az emberiség más irányba is képes letérni, vagyis nem oda, ahova a Fentieknek szükséges.

 Ezért vált szükségessé a biztosítás. Mivel a Fentiek szembesültek azzal a ténnyel, hogy az emberek már a civilizációbeli létezésük legelső lépés megtételekor is elkezdték ferdíteni Terveiket, ezért kudarcba fulladhatott volna a Fentiek emberiséggel folytatott teljes kísérlete, így szükségessé vált a dublőr létrehozása.

 Ebből adódóan a Fentiek az első civilizáció után létrehozták a Föld első hasonmását, a Jövőbeli-Földet. A Jövőbeli-Földön minden ugyan úgy lett létrehozva a Fentiek által, mint a mi bolygónkon, csak az idő kiinduló pontját változtatták meg rajta.  Mivel a történések ily fordulata került behelyezésre a Jövőbeli Föld programjába.

 Az adott Földön történt azon szituációk kidolgozásra, amelyek korrekciós változtatásai aztán bevitelre kerültek a mi Földünk fejlődési programjába. Így ahhoz, hogy továbbra is biztosítva legyen a kísérletük, létrehoztak még egy hasonmást, amely 18 évvel lemaradt tőlünk az időben, vagyis a Múltbeli -Földet.

 Viszont az emberiség által választott helytelen fejlődési utak eredményeképpen, a Jövőbeli-Föld atomháború következtében elpusztult. A háború elpusztította a bolygón az összes élő létezőt és magát a bolygót is elpusztította, valamint a miénkkel analóg civilizáció is teljes egészében elpusztult.

 Ezért a Fentiek az összes erőfeszítésüket a mi Földünk, valamint azon Múltbeli-Föld megmentésére irányítják, amely 18 évvel lemaradt tőlünk az időben. Ők nem akarják, hogy a Földünk ugyan úgy felrobbanjon, mint a Jövőbeli-Föld.

 Ezzel is magyarázható a Fentiek bolygónk iránt való fokozott érdeklődése. A hasonló szituáció kijavítása érdekében a Felsőbb Teremtők által kidolgozásra került egy speciális tervezet: az ISTEN Hatalmas Projektje.

 Az ISTEN Új Projektje a Küldöttek lelkeinek földi világba való leküldésében, valamint az emberiség számára az Új Tudás -Ismeret rajtuk keresztül való átadásában került megnyilvánulásra.

 Az Új Tudás-Ismeret erőteljes energetikával rendelkezik, amely képes az emberek és a bolygó megmentésére. A tudat korrekciójának meg kellett volna változtatnia az ember viselkedését, ami hatással lett volna az élet szituációkban történő választásaira. Ezért az Új Tudás-Ismeret tanulmányozása alapján levont következtetéseknek elő kellett volna segíteniük az emberiség egésze Egyesítését, valamint a háborúk és az erőszak elutasítását , ami már a teljes bolygó Megmentésének útja.

FORRÁS: SZEKLITOVA LARISZA, SZTRELNIKOVA LUDMILA