ISTEN FELHÍVÁSA AZ ÚJ KORSZAK KÉPVISELŐIHEZ

2023.06.09 15:40

 „Az ÉN /ISTEN szavaim impulzus modifikációja a hatodik faj Felsőbb rétege felé fog irányulni - a Felsőbb réteg az önfejlesztés szellemi-spirituális értelmében véve. Az önök lelkei számára már előkészítetett az idő, és a hely, a szellemi-lelki, valamint egyidejűleg a materiális síkon való gyorsabb fejlődésbeli haladásra. 

Konkrétabban, ezt és azt is egyesítve, egy egységes, és egyetemes új modifikációs konstrukciót kapunk. Az Önök célja - a Szellem matériában elért eredményei kezdeményező hálózatának újraegyesítése, és kifejlesztése. Ez sok lesz a sokban.

 Az ÉN/ISTEN Felsőbb eredőm részei fognak értekezni a Hitről, Tudásról, az egységes Cél eléréséről, amelybe behelyezésre került a Hierarchia lépcsőin való tömeges előrelépés. A tömegesség sokak egyidejű cselekvését fejezi ki, hogy egyetlen lépéssel ugrásszerű tökéletesedést érjenek el mind szellemi mind pedig, materiális téren.

 Ezen kérdésben való hozzá nem értésnek a meglátás, és a megismerés vágyává kell átalakulnia. A hatalmas akarat a tökéletesedési* tényezők felgyorsítása tendenciáját hozza létre, melynek külső eseményei által kerülnek bemutatásra a szuperképességek és szupernormák, amelyek jelen időszakban még koncentrálódott-bezárt állapotban találhatók az emberi szervezetben.

 Összességében, a hatodik faj emberiségének születése megteremti az előfeltételeket az ember Istenszerű állapotának végső kifejlődése számára, amely majd az ember tökéletesedése hetedik, végső szakasza után adja meg a végső eredményt.

 Ezt követően jelentős előrelépés történik az ok-okozati kód-rendszer működésének fogalmai értelmezése, és megismerése felé, amelyekkel befejeződnek a transzformációk, továbbá a térben az egyik világnak a másik világba történő átmenetei, és így tovább a végtelenségig.

 Az ember-kód jelentés a jelentésbeli értelmében véve kimeríti önmagát, mivel az agyi apparátus nem tervezett a Kozmosz keletkezéséről szóló információ végtelen befogadására, és így a véges objektivizmusával rögzíti a szellemi-lelki síkú fejlődést.

 Nagy feladatok állnak az Arany Faj emberiségének magas potenciálú egyénei előtt, akiknek csak maximális erőfeszítést kell tenniük a közös céljaink megvalósítása érdekében”.

                                                                                                                     (J... - ISTEN Kozmikus neve)

FORRÁS: SZEKLITOVA LARISZA, SZTRELNIKOVA LUDMILA " AZ EMBER LÉTREHOZÁSA"