IDEGEN CIVILIZÁCIÓK LÉNYEI

2017.10.23 13:08

 - A Föld feletti térben az emberek időről időre „repülő csészealjakat” fedeznek fel. Honnan kerülnek ide ezek az objektumok?

- Az önök számára – más párhuzamos világokból, amelyek az önök Világegyetemén kívül helyezkednek el. Olyan repülő objektumok is léteznek , amelyek nagyon nagy pontossággal mennek át egyik térből a másik térbe, pontosabban teret lépnek, vagyis a tér egyik pontján eltűnnek és a megadott koordináta szerinti ponton pedig megjelennek.

 - Miért nem létezik az emberek és az idegen civilizációk közötti szabad kapcsolat?

 - Az ember úgy lett nevelve, hogy fejlődése adott Szintjén a pszichéje még nem képes őket érzékelni. Amikor más világokból származó lényekkel találkozik, akkor nagyon erős stressz hatás éri, vagy agresszívé válva elkezdi lőni az idegen objektumokat. Mivel az ember gyáva, ezért az ismeretlen jelenség előtt való félelemében rögtön elkezdi elpusztítani az összes, számára ismeretlen dolgot, meg sem próbálván megérteni, hogy mit is képvisel valójában az adott jelenség, tárgy, objektum stb.

 - De hiszen az idegen civilizációk lényei védelmi mezővel veszik körbe a „repülő csészealjaikat”. Mit is jelent ez valójában?

- A védelmi mező az ember szeme által nem érzékelhető rezgésszámon/ frekvencián kerül kialakításra. Annál is inkább, hiszen ők más időegységgel is rendelkeznek, ami még jobban segíti őket a láthatatlanná válásukban.

 - Mikor válik olyan mindennapossá az idegen civilizációk lényeivel való kommunikáció és kapcsolat, mint mondjuk más országok lakóival?

- Ez a hatodik emberi fajnál fog megvalósulni. De a hatodik faj emberei sem különféle repülő szerkezetekkel fognak más bolygókra repülni, hanem a saját „finomenergetikai” testeikben.

 - Elősegíthetik-e ezek a kapcsolatok az ember progresszív haladását?

- Egyértelműen, hiszen ha majd eltűnik az embernél az ismeretlen dolgok előtt való félelme és a más világokat már saját valóságukban fogja tudni érzékelni, akkor már más civilizációk életéből is nagyon sok mindent képes lesz megérteni, vagyis a megismeréseiben is előre ugorhat.

 - De hiszen az előző földi civilizációk is megőriztek bizonyos „repülő csészealjakról” szóló emlékeket? Őket is meglátogatták az idegen civilizációk lényei?

 - Ha a kérdés az Atlantisz kori repülő objektumokat érinti, akkor ők már saját maguk is képesek voltak az adott repülő szerkezetek megépítésére és használatára, mivel ők egy magasan fejlett civilizációt képviseltek. Más civilizációs korszakokban a kozmikus szerkezetek más bolygókról és világokból érkeztek a Földre.

- Mi célból érkeznek jelenleg a Földre az idegen civilizáció lényeit tartalmazó kozmikus szerkezetek? Megismerés és tapasztalatgyűjtés céljából?

 - Nem, hanem a Földön elvégzendő munkájuk miatt látogatnak önökhöz, amikor az energetikai síkon be kell valamit „foltozni” vagy valamit ki kell igazítaniuk magának a bolygónak a struktúrájában. Az-az igazság, hogy Nekünk néha szükségünk van a fizikai síkon való segítségnyújtásra, de önökkel, emberekkel, nem lehet egyenesben kommunikálni, mivel Nálunk is és önöknél is különböző a matéria. Ezért Mi azoktól a fizikai lényektől kérünk segítséget, akik fejlettségi Szintje a Mi Szintünkön található. Ez egy teljesen más Kozmikus Rendszer, teljesen más világ, de ők is, mint ahogy önök is, materiálisak. Mi kiadjuk számukra az utasításainkat, hogy mit kell elvégezniük, majd szerződést kötünk velük és ide irányítjuk őket. Ők itt dolgoznak. Így a céljaik között az emberekkel való kontaktus semmilyen formája sem szerepel, csak a munkájukat végzik, amiért ÉN/ISTEN megfizetem őket.

 - Vagyis azt mondhatjuk, hogy ezeket a Lényeket Ön irányítja?

 - Nem irányítjuk, hanem egyszerűen csak megkérjük őket arra, hogy javítsanak ki valamit az önök Rendszerében és ők elvégzik az adott munkát, mivel a fizikai szintű matériáról kolosszális terjedelmű ismerettel és tudással rendelkeznek. De megint alá kell húznom, hogy a munkát a MI/ISTEN kérésünkre végzik el, mivel fejlettségi Szintben Velünk egy Szinten vannak. Ők saját egyéni felépítéssel és munkával rendelkeznek.

 - Minek köszönhetően voltak képesek, összehasonlítva az emberiséggel, elérni ilyen magas fokú fejlettség Szintet?

 - A nagyon hosszú élet következtében.

 - Esetleg nem azért, mert rendelkeztek bizonyos sajátos fejlődési módszerekkel?

 - Nem, hanem a hosszan tartó időtartam alatt felgyűjtött tudás-ismeret következtében. Ők a materiális sík Hierarchikus felépítésében nagyon magas Szinten találhatók, ahova a nagyon hosszú élet folyamán elért ismereteik alapján tudtak felemelkedni.

FORRÁS: SZEKLITOVA LARISZA, SZTRELNIKOVA LUDMILA :" A LÉLEK. A LÉLEK FELÉPÍTÉSÉNEK TITKAI"