Hova hatolnak be a sötétek kódok segítségével

2024.01.08 21:41

 Olvasó. Idézet az Önök egyik könyvéből: "Abban az esetben, amikor a sötétek kísértéseken és csábításokon keresztül behatolnak a lélekbe, hatalmukba kerítve annak kódját, ezáltal képesek a program számukra kedvező irányban történő megváltoztatására".

 Hadd kérdezzem meg, pontosan hogyan tudják hatalmukba keríteni a kódot? Tudnának-e egy példát mondani, vagy elmagyarázni, hogyan történik mindez? Szeretném tudni, hogy ne essek ilyen csapdába!

 Válasz. A sötétek csak az alacsony Szintű egyén ideiglenes burkaiba tudnak behatolni (megszállás esetei). A Magas negatív Lények csak egyes esetekben képesek hatalmukba keríteni a lélek kódjait. Többnyire behatolva az ideiglenes burkokba, befolyást gyakorolnak az ember viselkedésére.

 A megszállt ember nem teljesítené a programját, ha a családja és a társadalom nem segítene neki a sötétek elleni küzdelemben. Általában papok, orvosok és extraszenzek űzik ki belőle ezeket a sötét entitásokat, elősegítve ezáltal életprogramja további teljesítését, főleg mivel az (életprogram) nem bonyolult az alacsony egyéneknél. Ha viszont a megszállás során meghal az ember, akkor ez a programnak megfelelően történik. Mindenfajta sötét entitások által való megszállások, a helytelen életmóddal kapcsolatosak.

FORRÁS: SZEKLITOVA LARISZA, SZTRELNIKOVA LUDMILA "HOGYAN NE KERÜLJÜNK A POKOLBA"