GONOSZSÁG, HÁBORÚK

2023.11.05 17:27

 Jelenleg az emberek közötti kapcsolat még messze nem az ideális: hiszen létezik harag, gonoszság és irigység. Megszűnnek-e a következő fajban az adott jellemvonások? 

-A jövőben mindez még megmarad a fizikai síkon, viszont már sokkal kisebb mértékben. Ezenkívül a hasonló minőségek- tulajdonságok más felépítéssel fognak rendelkezni, és más módon is fognak megnyilvánulni. Az ember irigységét nem a materiális javak fogják kiváltani, hanem inkább a szellemi javak. A negatív minőségek -tulajdonságok is más alapokon fognak létezni. 

- Azt mondják, hogy a hatodik fajban a gonoszság ereje taktikát vált: a szeretet és elbűvölés által kezd el tevékenykedni?

 -A Sátán először mindig elbűvöléssel, igézéssel kezdi a tevékenységét, majd gonoszsággal fejezi be.

 -Milyenek lesznek a gonoszság céljai az új fajban?

 -Ugyanazok maradnak, mint az ötödik fajnál: minél több egyént maga alá rendelni, elterelni a pozitív Hierarchiába vezető igaz útról, és minél több lelket gyűjteni a negatív Rendszer számára.

 -Ha a gonosz erők maradnak, akkor a háborúk is tovább fognak folytatódni a Földön?

 - A társadalom fejlődésének a legelején, ami az önök időszámítása szerint száz – kétszáz év, esetleg maximum – háromszáz, még megmaradnak a háborúk, mivel még nem lesz eléggé átalakulva az ember lénye, mert az ötödik fajból még számtalan negatív minőség-tulajdonság is átmegy az emberrel, amelyek azonban az új programoknak, és az új környezetnek köszönhetően fokozatosan kivesznek.

FORRÁS: SZEKLITOVA LARISZA, SZTRELNIKOVA LUDMILA "MAGASABB VILÁGOK TITKAI"