MEGJELENT AZ ÚJ KÖNYV! FÖLD - A GONDOLKODÓ BOLYGÓ

2024.04.11 15:01

Az adott könyv a Legfelsőbb Kozmikus Értelem által adott tudás-ismeret szemszögéből mesél a bolygónkról. Új nézőpont tárul fel a Föld történelmére, a megjelenése okaira, a Napnak és a Holdnak a Föld életében betöltött szerepére, feltárja a kontinensek és óceánok felépítésének energetikai alapjait, az élő formákkal való kapcsolatuk okait. 

Az olvasó megtudja, hogy milyen célokból volt szüksége a bolygónak éghajlatra és légkörre; új dolgokat fedez fel a bolygó materiális- és finomenergetikai testei felépítéséről, a párhuzamos világairól. Az ember megismerkedik a bolygó gondolkodási tevékenységével és fejlődésének módjaival, megfejti a kentaurokról, sellőkről, amazonokról szóló legendák megjelenésének rejtélyeit, továbbá azt is megtudja, miért jönnek hozzánk idegenek, és mit csinálnak a kontinensek mélyén.

 Az olvasó megismerkedik a civilizációk megjelenésének és váltásának valódi okával, megtudja, mikor fejezi be az emberiség a létezését, és milyen módokon keresztül hagyhatja el a Földet, továbbá feltárásra kerülnek számára a bolygó Fentiek által való Kormányzásának titkai, a világ kataklizmák által való átépítése és átrendezése, valamint felleben az emberiség jövőbeli hatodik fajának létezéséről szóló fátyol, és még sok minden egyéb.

FORRÁS: SZEKLITOVA LARISZA, SZTRELNIKOVA LUDMILA "FÖLD - A GONDOLKODÓ BOLYGÓ"