Energia növelés, energia vesztés

2023.07.07 10:07

„Az ember teljes létezése oly módon került felépítésre, hogy részt véve a különböző életfolyamatokban, vagy felgyűjti az energiát, vagy elveszíti a már megszerzett energiákat. Mindez attól függ, hogy milyen életmódot választ.

 Az ember energetikai Szintjének növekedése az életszituációkban való részvétel alapján történik. Minden ember az élete folyamán számos eseményen megy keresztül és tapasztal meg, azonban csak azok az események növelik a lelke energetikáját, amelyek döntések meghozatalára késztetik őt.

 A helyes döntések növelik az energetikát, a helytelen döntések pedig csökkentik azt. Egyes döntések negatív energiák kidolgozásához és felgyűjtéséhez vezetnek a lélekben, mások pedig pozitívakhoz. Amikor valaki olyan döntéseket vagy cselekedeteket hoz, amelyek alapvetően megváltoztatják az életét, vagy jelentős hatással vannak rá, akkor egy másik frekvenciatartományba való átlépés történik.

 Ilyenkor az energetika egyik Szintről a másik Szintre ugrik, az ember pedig megtapasztalja az elme egyfajta megvilágosodását”.

 FORRÁS: SZEKLITOVA LARISZA, SZTRELNIKOVA LUDMILA: " A LÉLEK VÁLASZTÁSA avagy AZ EMBER POZITíV ÉS NEGATíV FEJLŐDÉSE"