Az Új Kozmikus Imák előtörténete

2023.03.24 21:01

Az Új Vízöntő-kori Kozmikus Imák előtörténetéről röviden:

 Az Imák, bizonyos meghatározott energia töltettel rendelkeznek. A keresztény imák az 5-faj embere számára rendeltettek, ezért az adott faj energia frekvenciáján kerültek felépítésre.

 Az Imák rendeltetése:

1. az ember finomenergetikai burkainak piszkos energiáktól való megtisztítása

2. elősegíti az ember gyógyulását, kiegyenlíti az auráját, eltünteti az aurán keletkezett „réseket”, megtisztítja az eldugult energiacsatornákat

 3. ezenkívül védelmet biztosít az ember számára a finomenergetikai sík negatív lényei támadásai ellen

 4. elősegíti a pozitív irányú fejlődést

 5. segít a Magasabb Világokkal való kommunikációban

Ahhoz, hogy az adott funkciók megvalósulhassanak, az Imák oly módon kerülnek felépítésre, hogy az energiapotenciáljuk magasabb legyen magának az embernek az energiapotenciáljánál, és azon finomenergetikai lények energiapotenciáljánál- amelyek támadást intézhetnek ellene. A finomenergetikai sík azon lényei, amelyek támadásokat intéznek az emberek ellen, megszállva őt, vagy kárt okozva a finomenergetikai testeikben, nem magától a Ima szavaitól félnek, hanem attól az energiapotenciáltól, amelyet az Imák tartalmaznak, vagyis félnek az Imák energetikai erőhatalmától. Az Imák tiszta energiája égeti őket, ezért menekülnek előlük. Az Imák már a kereszténység keletkezése óta védelmezték az embereket.

 Viszont jelenleg egy olyan helyzet alakult ki, amikor a régi imák ereje elerőtlenedett, vagyis legyengült. Ez azzal kapcsolatos, hogy az 5 faj végére a fejlődés folyamatában az ember megnövelte a saját energiáját. Így  az összes élő ugyanígy, beleértve a finomenergetikai sík negatív lényeit is, megnövelte a saját energetikáját. Viszont a régi imák energetikája és erőhatalma nem változott, vagyis már nem elegendő az energiájuk ahhoz, hogy elriasszák ugyanazon negatív lényeket, és kiegyenlítsék az ember auráját. A Lélek bármilyen fejlődése az általa felgyűjtött sokkal magasabb Szintű energia spektrummal, valamint erőhatalma növelésével kapcsolatos, mint sem azokkal az energiákkal, amelyek az ember lelke által már előzőleg felgyűjtésre kerültek.

FORRÁS: SZEKLITOVA LARISZA, SZTRELNIKOVA LUDMILA