Az ÚJ IMA olvasása étkezés előtt

2023.06.19 15:35

Kérdés:

Ha az étel elfogyasztása előtt elolvassuk felette az Önök HARMADIK ÚJ IMÁJÁT, akkor megváltoztathatjuk-e úgy az energetikáját, hogy további hasznot hozzon a szervezetnek? 

Válasz: 

Igen. Nagyon hasznos a 3-ik ÚJ IMÁNAK az étel felett történő olvasása. Mivel az étel új típusú energiákkal kerül ezáltal feltöltésre, ami jótékony hatással lesz a test fizikai matériájára.

Az IMÁT -IMÁKAT okvetlenül nyomtassák ki, úgy olvassák!!!!!!

IMA BETEGSÉGEK ÉS A TEST ERŐTLENSÉGE ELLEN („ A Jóságban való tökéletesedés Törvénye” )

 „A Jóság – azon világokat alkotó erő, amely nem engedi az összes létező nemlétben való elsüllyedését. A Jóság – egy olyan energia minőség, amely megakadályozza a Gonoszság Erejének Földön való győzedelmeskedését. A Jóság a Gonoszság ellentéte, egy mindenható és ellenőrző Erő. Eredendően a Jóság és a Gonoszság energiái természetükből fakadóan ellentétesek.

 Viszont egy egészhez tartozva, képtelenek lennének egymás nélkül létezni, mivel lehetetlen lenne értékelni és megérteni a Jóságot és annak jótékony, áldásos erejét, ha nem létezne a világban az ellentéte a Gonoszság. Ez az evolúciót előrelendítő törvényszerűség, amellyel nekünk számolnunk kell.

 Viszont a Jóságnak kell irányítania a Gonoszságot, mint ahogy TE is ISTENEM irányítod a Sátánt. És minden egyes lélek és az enyém is, töltse fel a Világot és saját házát a TE ISTENI Fényeddel, közelítve minket Hozzád, a Mindenható és Összehasonlíthatatlan ISTENHEZ!

 ISTENEM segíts Jóságod legyőzhetetlen erejével leküzdeni testem betegségeit és erőtlenségét, erősítsd meg Lelkem a Te hatalmas Erőddel és engedd, hogy Veled és a Te Méltó Segítőiddel együtt építhessük fel a Jóság világait. Mindazon tettek, melyek jócselekedetek elvégzéséhez vezetnek, alkotják az Egyénben levő Lélek hatalmas Erejét és ez a Sátán Erejével legyőzhetetlen.

 Kérlek Téged ISTENEM, hogy megerősítve Lelkemet, a testemet is erősítsd meg, hogy lehetőségem legyen arra, hogy méltó módon menjek keresztül az összes megpróbáltatáson, mely osztályrészül jutott. Segíts nekem ISTENEM, hogy megerősödjek a Jóság Erejében, hiszen minél több jócselekedetet végez el az Én Lelkem, annál nagyobb mértékű lesz nála az Alkotás eredője. 

Ezáltal gyorsabban megközelítjük a Te Hatalmas ISTENI felépítésedet, hiszen a Jóságban és az Alkotásban való tökéletesedés felgyorsítja a fejlődés előrehaladását és jobbá teszi Lelkünk minőségbeli szerkezetét. Segíts nekem ISTENEM Lelkem megerősítésében a Gonoszság Erőivel szemben.

 Taníts meg harcolni a betegségek és a test erőtlensége ellen. Hadd sokszorozódjon meg a Lelkem Alkotás eredője, valamint a minden létezőhöz való Szeretet eredő, mert ezáltal akarom rögzíteni a Te Erődet, Mindenható ISTEN, és megsokszorozni a Te Seregedet a Gonoszsággal való ellenállásban. A szívem Hatalmas és Igazságos Teremtő ISTEN, mindig Veled van mindörökkön örökké! Amen.”

 

FORRÁS: SZEKLITOVA LARISZA