Az ötödik faj vége (jövendölés)

2023.09.02 12:44

 A 20. század végén, és a 21. század elején jelentősen megnőtt a Föld lakossága. Ha a 2000 -ik év végére a statisztika szerint 6 milliárd ember él a Földön, akkor 2006-ra a média már arról tudósított, hogy 6,5 milliárdan lettünk, 2012- ben pedig már ugyan azon statisztika szerint a Föld lakossága elérte a 7 milliárdot. Vagyis a selejtként elpusztítandó lelkek száma is ezen számból adódóan változik. A dekódolandó lelkek a Földön létező emberek tíz százalékát (10%) teszik ki, de mivel a lakosság száma változik, ebből adódóan a leselejtezett lelkek száma is megnő. Így, ha 2000-ben 600 millió dekódolandó lélekről beszéltünk, akkor 2012-ben már 700 millióról kell beszélnünk.

 De vajon miért is küldenek a Fentiek ennyi lelket a Földre az adott periódusban? 

A Halak korszakból a Vízöntő korszakba való átmeneti szakasz, valamint az ötödik fajnak a hatodik fajba történő átmenete, amelyet „az emberiség Arany Fajának” neveznek, a lelkek tesztelésével, a teljes értékű lelkeknek a selejtesektől, vagyis a evolúcionálódásra képtelenektől való elválasztásával kísért, amiért azok selejtként elpusztításra kerülnek.

 Mivel az Arany Fajt csak a legfejlettebb, magas intelligenciával, magas Szintű morállal- és magas Szintű lelki-szellemi emelkedettséggel rendelkező lelkek fogják alkotni. Ezért az ötödik faj minden egyes képviselője számos különböző vizsgán, megpróbáltatáson, számtalan különféle intellektuális tesztelésen megy keresztül, valamint sokan kataklizmákon és morális ellenőrzéseken is keresztül mennek. Vagyis mivel mindazon léleknek, akik a földi síkhoz* tartoznak, azon lelkeket is beleértve, akik a fizikai haláluk után a Megőrzőben tartózkodnak, át kell menniük az utolsó ellenőrzésen, ezért a Fentiek minél több lelket próbálnak testbe öltetni.

 Vagyis mivel mindenkinek még időben át kell mennie az utolsó tesztelésen, ezért ebből adódóan a lakosság száma is meredeken növekszik.

 De vajon mi előtt az utolsó? 

Mivel az ötödik faj vége - a lelkek tetteik, gondolataik, cselekedeteik szerint való kiválasztása, ezért az emberiség különféle megrázkódtatásokat tapasztal: több ezer életet elvivő hirtelen áradásokat, cunamikat, forgószeleket, tornádókat, technogén katasztrófákat, a többemeletes házak gázrobbanás okozta gyakori megsemmisüléseit, csőtöréseket, tűzvészeket amelyek nem csak lakásokat semmisítenek meg, hanem teljes bevásárló komplexumokat, gyáregységeket, több száz hektárnyi erdőterületet lakott területekkel együtt stb.

 Most ezeket az eseteket a végtelenségig lehetne sorolni. Viszont ezek mind egyrészt a területek megtisztítására, másodrészt pedig a karmikus tartozások ledolgozására, harmadrészt meg az emberek és lelkeik minőségeinek ellenőrzésére szolgálnak.

 Mivel az ötödik faj emberisége befejezte a soron következő fejlődési szakaszt, ezért jelenleg a fentiekben felsoroltakon keresztül vizsgázik. A vizsgák után majd megtörténik a lelkek felosztása. Először a selejtes lelkek kerülnek kiválasztásra a földi síkhoz tartozó összes lélek 10 %-a mértékében, de ez alatt nem csak a Földön jelenleg testet öltött lelkek értendők, hanem a földi sík Megőrzőjében találhatók is.

 Ezért is gyorsítják fel a reinkarnációjukat, hogy egy utolsó értékelést adjanak számukra amely alapján egy részük tovább folytatja fejlődését, egy részük pedig bekerül a 10 % selejtbe. Majd a fejlődésüket tovább folytató lelkek közül kiválasztják a legtehetségesebbeket, a magas Szintű morállal és magas Szintű lelki-szellemi minőségekkel-tulajdonságokkal rendelkezőket és a legokosabbakat.

 Az új Arany Fajt összességében csak a selejt kiválogatása után maradt lelkek 1/3 ( jelen -2017 állapot szerint csak a 10%, ford. megj.) fogja alkotni. Viszont a legfontosabb felosztás, amely majd az ötödik faj képviselőinek az összes vizsga ellenőrzése befejeztével történik - az a pozitív emberek negatív emberektől való szétválasztása.

 Vagyis, így kerül majd pontosan meghatározásra, hogy ki lesz az, aki ISTENHEZ fog tartozni, és ki lesz az, aki pedig a Sátánhoz kerül. Vagyis ahhoz, hogy a lelkek adott szétválasztása megtörténhessen, ahhoz Szabadság adatott az emberek számára a lélek összes rejtett belső törekvése feltárulása céljából, vagyis titokban ki mihez vonzódik, és milyen célok által valósítja meg kívánságait. Mivel a szabadság képes a lélekben található minden egyes apró hiba és bűn feltárására, ezért amikor azok teljességükben megmutatkoznak anélkül, hogy bárki által elítélésre kerülnének, történik majd a lelkek értékelése és felosztása, vagyis a bűnösöket és törvénysértőket átadják a negatív Rendszerbe, a magas Szintű erkölcsösségre, jóságra és a törvények betartására törekvőket pedig, átadják az ISTEN pozitív Rendszerébe.

 Az ellenőrző Szabadság időszaka alatt a Sötétek Földön való orgiája eléri a maximális nagyságot. Ezért az utóbbi időben számos hihetetlen, és véres esemény rázza meg az ember életét: katasztrófák, balesetek, kataklizmák, szerencsétlenségek stb. Az emberek csatorna aknákba zuhannak, kiugranak a tizedik emeletről, a kutyák széttépik saját gazdáikat, repülőgépek ütköznek össze az üres égen, a hajók pedig az üres tengeren, sokemeletes épületek süllyednek a föld alá, földcsuszamlások temetnek maguk alá településeket stb.

 Vagyis mindez nem valósulhat meg a negatív Erők - vagyis azon Sötétek részvétele nélkül, akik a rombolás és pusztítás folyamatait irányítják, és akiknek ezen időszakokban nagy szabadság adatott a gyávák megfélemlítéséhez, valamint azoknak félelmen keresztül a bűn útjára való irányításához.

 A lelkek pozitívra és negatívra való végleges felosztása után, a Sátán most először a Föld történelmében, végre az összes saját emberét elviszi Magához a világaiba. Az összes azon lélek, amely leselejtezés következtében valamikor hozzá került, elhagyja a Földet. Ezért pontosan emiatt most először hagyja el a Gonoszság a Földet, vagyis megszűnik létezni.

 Ami azt jelenti, hogy megszűnnek a háborúk, forradalmak, az egyik ember másik ember által való elpusztítása, eltűnnek a megcsalások, a pletyka, rosszindulat, gyűlölet, és mindazon alacsony szintű minőség-tulajdonság, amelyen a bűnök, és a Gonoszság növekszik, és veszi kezdetét a negatív fejlődési út.

 Ez lesz az első alkalom, hogy az új Arany Faj teljes mértékben csak azon magas Szintű erkölcsi és szellemi-lelki emelkedettséggel rendelkező pozitív egyénekből fog állni, akik törekszenek a magas Szintű szeretetre, jóságra és egymás megsegítésére.

 Ez lesz a magas erkölcsiséggel rendelkező, intelligens, nagylelkű, tiszta lélekkel és gondolatokkal rendelkező emberek társadalma. Ők majd felépítik azt a boldog életet, amelyről mindig is álmodoztak az ISTEN emberei. A társadalom az összes kapcsolatát tekintve teljesen megváltozik.

 Az emberek pedig tovább fejlesztik paranormális képességeiket. Eljön majd az az idő, amikor a pozitív és a negatív nem fogja együtt folytatni a fejlődését, hanem külön, önállóan.

Vagyis a Sátán negatív egyénei végre abbahagyják ISTEN pozitív emberei terrorizálását. Hiszen ők azok, akik különféle baleseteket, szerencsétlenségeket rendeznek az embereknek, akik elcsábítják és kísértésbe viszik őket, tűzvészeket okoznak, hajószerencsétlenségeket idéznek elő stb., mivel az összes gonosz(ság) -tőlük ered.

 Mi nem fogunk most beszélni azon pontos dátumról, amikor a Sötétek végleg elhagyják a Földet, mivel mindez attól függ, hogy miképpen mennek keresztül az ötödik faj emberei a teszteléseken. Csak azt mondhatjuk, hogy még szükség van 300- 400 évre ezen ellenőrzésekre. Viszont 2500-ban már nem lesznek negatívok a Földön. Ilyen még sohasem volt eddig a bolygónkon.

 A gonosz(ság) végleg elhagyja a Földet.

FORRÁS: SZEKLITOVA LARISZA, SZTRELNIKOVA LUDMILA: РОК, СУДЬБА ИЛИ РОЛЬ ПРОГРАММ В РАЗВИТИИ