AZ EMBERISÉG MEGMENTÉSE

2017.12.12 17:17

Kérdés: Jézus Krisztus azért jött a Földre, hogy megmentse az emberiséget. De miben található az ember megmentésének lényege?

Válasz: A megmentés lényege az ember energetikai megújhodásában található, mert Krisztus új energiákat hozott az emberiség számára az elkövetkező 2000 évre, vagyis 2000 -ig bezárólag. Vagyis Jézus tanításai, a Biblia és az imák – mindez az új energia frekvenciákra épültek, amely korszak átölelte a Krisztus érkezésétől számított momentumot a XX. század végéig. Mivel az emberiségnek fel kellett emelkednie a következő fejlettségi Szintre, ezért okvetlenül fel kellett töltenie a finomenergetikai burkait az adott típusú energiákkal, amely energiák már saját maguk emelik fel az embert arra a fejlettségi Szintre amely az energiák sajátja. Vagyis aki befogadta önmagába az új energiákat, az magasabbra emelkedett fejlődésében és átment a következő fejlettségi Szintre, aki viszont nem fogadta el az új tanítást, az az alacsonyabb fejlettségi Szinten maradt. Velük a Fentiek mindig külön munkálkodnak, vagy az alacsonyabb világokba küldve őket vagy dekódolásra irányítva lelkeiket. Ezért az, aki felgyűjtötte magába a szükséges energiákat és magasabbra emelkedett, az megmenekült.

Ahhoz, hogy megmentsék az emberiséget nem szükséges karddal hadonászni és bizonyos embereket megölni. A megmentés csendesen és nyugodtan is érkezhet, az ember számára akár észrevétlenül. Vagyis elsajátítva az új tanítást úgy tűnhet számára, hogy valójában semmi fontos dolgot nem tesz, viszont kiderül, hogy ilyen módon történik önmaga megmentése.

Ha az ember még időben, vagyis 2000 -ig képes lett volna a Fentiek számára megfelelő módon megváltoztatni a tudatát, akkor akár egyáltalán nem is lenne Apokalipszis. Mindez az ember alacsony Szintű és helytelen tudatából adódóan történik. Hiszen azon fogalmakkal, mint amelyek jelenleg kerültek megformálásra általa, azokkal nem képes egy Szinttel magasabbra emelkedni. Vagyis innen ered a selejt. Ezért a Fentieknek mindazt ki kell vonniuk a körforgásból, ami nem felel meg számukra. De nem maga a halál tünteti el az embereket, mert ő csak szétválasztja a lelkeket: azokra akik átmennek a hatodik fajba, azokra akik az alacsonyabb világokba kerülnek és azokra akiket dekódolnak.

FORRÁS: "Великий переход или Варианты апокалипсиса", Секлитова Л А. Стрельникова Л Л.

СПАСЕНИЕ ЧЕЛОВЕЧЕСТВА