AZ EMBER TÉVES FELFOGÁSA

2023.11.14 10:02

«A modern kori ember, aki nem ismeri az új információnkat, utópisztikus felfogásban él élete célját, és a Föld bolygó létezésének célját illetően (Hiszen egyetlen ember sem tudja megmondani, hogy ő és a Föld miért jelent meg a mi Világegyetemünkben, vagyis az ember nagyon távol áll a valós folyamatok megértésének igazságától). 

Ezért utópisztikus elképzeléseivel és torz életcéljaival annyira elzárta elméjét az új dolgok megértésétől, hogy  a Fentieknek néha fel kell ráznia az ilyen embert balesetek, technogén katasztrófák és természeti katasztrófák segítségével, hogy megértse a fogalmai illuzórikus voltát, hogy elgondolkodjon a történtekről, ezáltal felkészítve őt az új tudás- ismeretek megismerésére és felfogására.

 Végül is sokan csak akkor kezdik el olvasni a lélekről és az örökkévalóságról szóló könyveket, amikor már kórházi ágyon, vagy kerekesszékben tartózkodnak.

 Csak az erőteljes pszichológiai megrázkódtatás készteti az embert arra, hogy új szemszögből nézzen az életére, és a könyvekben keresse a választ bizonyos kérdésekre.

 És akkor mi örömmel adjuk át nekik a mi információinkat, amelyeket ISTEN és a Fentiek továbbítottak rajtunk keresztül az egész emberiség számára. A könyveken keresztül segítő kezet nyújtunk mindazoknak, akik meg akarják ismerni az igazságot, hogy elvezessük őket a távoli jövőbe.» 

FORRÁS: SZEKLITOVA LARISZA, SZTRELNIKOVA LUDMILA "ПОЧЕМУ ЗЕМЛЯ МЕНЯЕТСЯ"